Connect with us

Hír

Ez még mindig Romo csapata

Dak Prescott 4-1-es mérleget hozott össze a Dallas Cowboysszal és sokan már azt pedzegetik, hogy lehet, nem kellene Tony Romót visszaengedni a kezdőbe. Az újonc irányító azonban ezzel, legalábbis a nyilvánosság előtt, nem ért egyet:

 

Ez még mindig Tony csapata. Úgy gondolom, ezzel mindenki tisztában van. Én pedig csak próbálom a legjobbamat nyújtani, hogy a csapat győzelmeket szerezhessen“.

 

1471671627-ns_19cowboys35aj

 

Prescott ezidáig 69 százalékos pontossággal passzol, 1239 yardja van 4 TD mellett és még egyszer sem adta el a labdát. Sőt, alig pár INT nélküli passzkísérlet kell, hogy megdöntse Tom Brady rekordját. Azonban be kell látni, hogy a Dallas azért áll ilyen jól, mert a Prescott egyszerűen ennyivel tehetségesebb, mint Weeden vagy Cassell, és így az elit támadósorral meg tudják verni a gyengébb csapatokat. A rá hívott játékok ettől még egyszerűek és egysíkúak, biztonságiak.

 

Ahogy a beharangozónkban is írtuk, ha a Dallas nagy hátrányba kerülne, nem biztos, hogy Prescott meg tudná dobni a rizikósabb passzokat. Egyelőre nem lehet Romo nélkül komoly terveket szövögetni Dallasban az idei szezonra, kell ő ennek az offense-nek, nem lehet az eredeti playbook negyedével végigjátszani a szezont. Ha Prescottéknak sikerül idegenben legyőzniük a Packerst, az is inkább a támadófal, a csapat erősségét bizonyítja – ami ebben az esetben egy egészséges Romóval Super Bowl esélyessé léphetne elő.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!