Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #4

Helló szia szevasz, van nálatok Terrance? Bocsánat.

 

START

 

Philip Rivers

 

A hét kezdője a gyerekgyáros veterán, aki a Saints ingatag (ez a legszebb szó rá) védelme ellen valószínűleg rommá fogja passzolni Travis Benjamint és Tyrell Williamst. Az eddigi meccsein rosszabb matchupokkal átlag 263 yard és közel két TD, INT nélkül. A Saintsnek hátulról számítva ligaelit a pass rush és pass coverage képessége, így nehezen várható rossz meccs Rivers papától.

 

rivers_wont_cry-0

 

DeAndre Hopkins

 

Nem kell nagy ész top WR-t berakni kezdőbe (igaz a Fuller/Miller páros belemart a targetjeibe), na de ez tényleg csemege lesz. Ha Perrish Cox fog felállni Hopkins ellen (és semmi nem mutatja, hogy ne így lenne), akkor Hopkins a liga jelenlegi legrosszabb cornerjén fog játszani, aki eddig 200 yard felett engedett és 70%-os elkapási arányt ad az elkapóknak. Nomen est omen.

 

hopk

 

 

Ezekiel Elliott

 

A 49ers 106 yardot és 2 TD-t engedett Christine Michaelnek csupán 20 érintésből. Vajon Zekének mennyit fog, akit Peterson óta a legjobb képességű rookie-futónak mondanak egyes szaklapok?

 

Bárki Mike Zimmer védőegységéből

 

Nyilván vádolható vagyok elfogultsággal, de pont a turnover-mágus Eli ellen ne tetetnék be mindenkit lilában?

 

boogblast-0

 

HAIL MARY

 

Brian Hoyer

 

Légyszi ne verjetek meg ezért, vagy ha mégis Fanyarka kezdene. A Lions passzvédelme a Saints magasságaiba emelkedett. A Bears részéről ez lesz a legkönnyebb matchup, ha ezt sem nyerik meg, hintsük fel sóval egész Illinois államot. Amúgy nagyon tetszenek ezek a francia eredetű nevek, hogy várhatnánk el, hogy szegény Bearst ne húzza az ág is, ha egy olyan helyről jönnek, hogy ilinoj.

 

Steve Smith

 

A jó Steve Smith még nem találta meg a célterületet az első három hétben, de az Oakland (döcögve javuló) secondaryje ellen ez megtörténhet. Valószínűleg nem Amerson fogja fogni őt (ő inkább Perrimanen lehet, aki egyértelműen SIT emiatt), úgyhogy a legnagyobb veszély elhárult.

 

smith

 

DeMarco Murray

 

Murray csodás szezont futott eddig is, de a gyengélkedő Texans-védelem ellen igazán nagy meglepetést hozhat. Eddig elkapásokban is jeleskedett, ez a része viszont inkább Mariotán múlik.

 

Jason Witten

 

Bryant már megint lezúzta magát, Beasley nem red zone-célpont, úgyhogy a kritikus pontokban csupán Zekével kell megküzdenie a hírnévért és a babérkoszorúért. A 49ersnek nem megy idén különösebben semmi a TE-k levédekezése, Witten pedig Bryantet is számítva a harmadik legtöbb targetet kapta eddig.

 

cowboys-cheerleader

 

SIT

 

Jameis Winston

 

A Broncos ellen passzol.

 

jameis-winston-has-someone-put-his-gold-chain-on-for-him

 

Terrelle Pryor

 

Én értem, hogy Pryor dob, fut, elkap, kocsit mos, pelenkáz és sok másra is képes, de ezen a héten Josh Norman fogja követni őt a Cody Kessler-passzokat várva. A Huemagic sok mindenre képes, de elkapni nem fog helyette.

 

Latavius Murray

 

A Raiders egyre jobban elkezdte leosztani a snapeket Murray, Washington és Richard között, nem lepődnék meg, ha a szezon végére már nem Murray lenne az első futó. Ravens futásvédelem × TD-függő futó = BAJ².

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!