Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 – #8

A fantasy idény felénél járunk, ami rengeteg ligánál már kialakíthatott több csoportot, akik a rájátszásért vagy a kiesés elkerüléséért küzdenek. Hogy segítsük a célotok elérését, ismét hoztunk néhány tanácsot, ami hasznos lehet a hétvége folyamán.

 

fitzspeak

 

Quarterback

 

START

 

Ryan Fitzpatrick @ Browns

Fitzmagic idén kifejezetten pocsék formában van, de a Brownsnál ideálisabb ellenfél a javításra idén nem létezik. Noha a Browns győzelmi esélyei talán most a legjobbak a körülményeket figyelembe véve, Fitzpatrick pontjaira maximum a futójáték lehet negatív hatással.

 

HAIL MARY

 

Brock Osweiler vs Lions

Osweiler Fitzpatrickkal hasonló csónakban evez annyi különbséggel, hogy őt nem ültették a padra – még. Szerencséjére a Lions secondary valami iszonyat pocsék, és rengeteg pontot engednek az ellenfél irányítóinak. Lamar Miller könnyen lehet, hogy limitálva lesz, így Brock ‘n’ Rollon a világ szeme.

 

Josh McCown vs Jets

Igazán merész és pocsék kerettel rendelkező játékosoknak ajánlom, sérülésből visszatérve isten tudja milyen játékkal rukkol elő, a Jets secondary viszont adhat neki pár pontocskát.

 

SIT

 

Tyrod Taylor vs Patriots

Taylor játékában benne vannak a nagy futások, ami sok pontot ér, de ha azt nézzük, hogy a legjobb futó és sok-sok elkapó nem áll a rendelkezésére, nem sok jót sejtet az esélyeinek.

 

Jay Cutler vs Vikings

Ha netán valaki eljátszott volna a gondolattal, ne tegye.

 

Running Back

 

START

 

hi-res-c28b76b20a4a49cc9acd3c545b414d4b_crop_north

 

Christine Michael @ Saints

Nagyon kedvező számára a matchup, ráadásul ő maga is bombaformában játszik. Nagy csodának kell történnie ahhoz, hogy ne alkosson maradandót a találkozón. Volt arról pletyka, hogy Rawls talán felépül, de erre még egy jó darabig nem kerül sor, így nyugodtan maradhat a kezdőnkben.

 

Jaquizz Rodgers vs Raiders

A Raiders ugyan passz ellen nem hatékony, de akadt már példa arra, hogy futásokkal verték el őket. Rodgers tökéletesen pótolja Martint, most már csak a TD-k hiányoznának a 100+ yardok mellé, hogy a fantasy tulajok is boldogabbak legyenek.

 

Devontae Booker vs Chargers

Nagy favritom volt a srác a fantasy draftok előtt, most Anderson kiesésével megkaphatja a lehetőséget, és bizony el fog pusztítani mindenkit. #TheNewArianFoster

 

HAIL MARY

 

Rob Kelley @ Bengals (Wembley Stadium, London)

Matt Jones nem játszik, és bár megoszlanak a vélemények arról, ő vagy Thompson fog több szerepet kapni, több ember Kelley-re tesz. Hail Mary tippnek ideális, akinek muszáj kockáztatni, az nagyot kaszálhat.

 

Mike Gillislee vs Patriots

Vele csak óvatosan! papíron övé az RB poszt a Pats ellen, ugyanakkor egész héten limitáltan edzett, plusz az erőviszonyok nem azt mutatják, hogy a Bills fogja húzni az időt futásokkal, épp ellenkezőleg rohanhatnak az eredmény után. Viszont kezdő RB lehet, ami néhány játékosnak életmentő lehet.

 

Matt Asiata @ Bears

McKinnon nem játszik, így Asiata ölébe hullhat a futások java része, hacsak Ronnie Hillman bele nem köp a levesébe.

 

SIT

 

Mark Ingram vs Seahawks

A Seattle védelme a múlt héten ha pontokban nem is, yardokban igen sokat engedett a Cardinalsnak. Ingram azonban nem David Johnson kaliberű játékos, így én sem várok tőle sokat a Seahawks ellen.

 

Wide Receiver

 

START

 

hi-res-57f97f14a58be67f91ab2a5bc6535669_crop_north

 

Ty Montgomery @ Falcons

Ha PPR ligában nálad van, azt főnyereménynek hívják a magyar nyelvben, noha normál ligákban is lehet értéke – már ha játszik. Betegség miatt ugyanis kérdéses a játéka, de több mint valószínű, hogy pályára lép. Akár passzjátékoknál, akár futásoknál veszélyes lehet a Falcons védelmére.

 

Stefon Diggs @ Bears

Újra Bradford szolgálataira áll legjobb elkapója, amit sok-sok felé dobott passzal hálálhat meg. A Bears secondary nem valószínű, hogy tartani tudja majd vele a lépést.

 

HAIL MARY

 

Golden Tate @ Texans

A Texans jó passzok ellen, Stafford viszont vélhetően jobban megszórja őket mint Siemian. Tate pedig végre elkapta a fonalat, és ihletett formában termeli a pontokat.

 

Quincy Enunwa @ Browns

Nem ő lesz a fő célpont, de a múlt héten sem ő volt, mégis egész szépen termelt. A nagy játékok bármikor benne vannak a srácban, a fantasy tulajok pedig élnek-halnak a nagy játékokért járó pontokért.

 

SIT

 

Alshon Jeffery @ Vikings

Hiába tömik folyton labdával, ez ellen a Vikings védelem ellen ő sem fog lubickolni, mint ahogy eddig sem sokan lubickoltak.

 

Julian Edelman @ Bills

Én már lemondtam róla, egyszerűen csak a rövid passzok mennek felé, azok is csak akkor, ha nagyon ég a ház a 1st downért. De mivel egyik ligámban kezd ellenem, simán el tudom képzelni, hogy karriernapot tart.

 

Tight End

 

START

 

texans-rookie-cj-fiedorowicz

 

CJ Fiedorowitz vs Lions

Fieodorowitz kiváló biztonsági opció Osweilernek, és elég sokszor dob felé labdát tight end létére. A Lions az egyik legrosszabb csapat a tight endek levédekezése ellen, ezért Fiedorowitz tovább folytathatja remeklését.

 

Cameron Brate vs Raiders

A Raiders a másik csapat, aki a tight endek ellen meg van lőve, Winston pedig nem kizárt, hogy emiatt párszor megkínálja pár passzal a redzone-ban.

 

HAIL MARY

 

Richard Rodgers @ Falcons

A Rodgers to Rodgers játékok idén nem nagyon jöttek még össze a Packersben, de mikor ha nem most! A Falcons sem azok közé tartozik, akik meg tudják fogni a tught endeket, ha Rodgers pedig rááll a sok rövid passzos játékra, abból Rodgers is sokat profitálhat.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!