Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #5

Ez a hét sem múlhat el Stock Watch nélkül, íme!

 

WAIVER WIRE

 

Colin Kaepernick

 

Chip Kelly szerint Kaep fog kezdeni a következő mérkőzésen, ezzel pedig az irányítószűkében levő csapatok olcsón szerezhetnek maguknak (remélhetőleg) életképes játékost. Nem hinném, hogy komoly gondja lenne Gabbert kijátszásával, sokkal inkább Kelly bizalmának megszerzésén múlik. Félő, hogy milyen teljesítményt nyújt majd Kaep, aki közel egy éve nem játszott, viszont mindenképp megéri behúzni a kispadra.

 

San Francisco 49ers quarterback Colin Kaepernick watches on the sideline in San Francisco

 

STOCK UP

 

Eli Manning

 

Akármi lehet az ifjabb Manningből a szezon során. Ha a Giants nem tudja rendbe szedni a támadósorát, akkor kiszorulhat a legtöbb liga kezdőiből, ha viszont odateszik magukat, akkor Top5-ben is végezhet. Pont a bizonytalanság miatt jelenleg komoly érték nélkül megszerezhető.

 

Doug Martin, Jacquizz Rodgers

 

Charles Sims IR-ra kerülésével Doug Martiné lenne a főszerep, ha nem pihegne a padon sérülten, így Rodgers-ön a sor, hogy beállítsa a nevét, mint új RB2-t a csapatban. Kérdéses, mennyire tudja bejátszani magát kezdőkbe, de futókkal bajlódó csapatoknál jól jöhet.

 

jacquizz-rodgers-daniel-shirley-usa-today-sports1

 

Lamar Miller

 

Vedd meg olcsón, add el drágán! Miller jelenleg egy TD-érzékeny RB2-nek tűnhet, de jobb matchupok ellen a puszta labdahordás-mennyiséggel érkezni fognak a hatpontosok is. A futásátlaga 3.7, ami nem rossz, mivel mellé még 2-4 passzt is kap meccsenként.

 

Jets, Bills, 49ers-elkapók

 

Mindhárom csapatnak most jön a sorsolásuk könnyebb része, ráadásul Kaepernick megjelenésével a Smith, Kerley és Patton is elkezdhetnek komolyan termelni.

 

STOCK DOWN

 

Blake Bortles

 

A tavalyi év folyamán Bortles jelentősen túlteljesítette a várakozásokat, idén már mindenki visszaesést vár tőle. Ezt el is kezdte igazolni, az átlagot alulról karcoló pontossággal dobál átlagos mennyiségű yardot, nagyon rossz TD/INT aránnyal. Az Oaklanden kívül nem lesz kiemelkedően jó matchupja, kétséges, hogyan tudná a jelenlegi 18. pozíciós helyét megjavítani hosszú távon.

 

blake-bortles-fe1

 

JAX-támadósor

 

Ahogy Bortles, a támadósora is borzalmas matchupok elé néz. A JAX támadói nem bővelkednek 100+ yardos egyéni teljesítményekkel, és a következő meccseket elnézve nem is fognak sűrűn örülni ennek.

 

Antonio Gates

 

Gates kora lejárt, eljött Hunter Henry ideje! Gates csupán egy évre szerződött ennyi idősen, és úgy néz ki, hogy nem is fognak hosszabbítani vele, ha ennyire beválik Henry. 3 meccsen játszott Gates a szezonban eddig, de nem kapott 30 yardnál több passzt, és csak a TD-k hoznak neki pontot. Nem az a yardgép, akit megszokhattunk anno, nem az az Antonio Gates, akit megismertünk, és Henry eljövetelével végleg búcsút mondhatunk az elkapók pontjai közé is beférő veterántól – legalábbis fantasy-tekintetben.

 

9599486-nfl-san-diego-chargers-oakland-raiders1

 

San Diego-elkapók

 

Az elkövetkező négy hétben borzalmas matchupjaik lesznek, kétszer kapják meg a Denvert, de lesz egy Atlanta és egy Tennessee is. Nagyon megosztja közöttük Rivers a targeteket, így még mindig nem látni, hogy ki lesz az egyértelmű WR1. Nem mondom, hogy nem jó partik, de amíg 5-6 életképes célpontja van Riversnek, addig egy-egy TD-n fog múlni a többlettermelésük, és nem fognak bankot robbantani a kezdődben.

 

bill-reilly_san-diego-chargers_img_60511

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!