Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #6

A szezon harmadán túl vagyunk, megnézzük, mit várhatunk néhány embertől a következő 6-8 hétben.

 

WAIVER WIRE

 

Joe Flacco

 

Flacco ugyan nem hozta a várt #elit szintjét, annyi passzt szórt ki, hogy még a víz felett maradjon a feje fantasyban. A 15. QB sztenderd pontozásban, nem mutatott fel semmi extrát, mélyebb ligákban még kezdő szint pont. A matchupja viszont egyre jobb lesz innentől, Jets, bye utáni Steelers, Browns, Boys, Bengals, Dolphins, Pats csupa nyalánkság, mivel mind átlag alatti passzvédelemmel rendelkezik, a NYJ, DAL, CLE, NE pedig kifejezetten botrányos egyes egyéni jó teljesítményektől eltekintve.

 

image-4-600x3561

 

STOCK UP

 

Case Keenum

 

Keenum a szezon egyik meglepetése, inkonzisztensen, de 19. QB, és innentől egyszerűbb matchupokat fog kapni, csak túl kell élni a NYG ellen jövő héten. Utána pihenő, majd CAR, NYJ, MIA, NO, NE, ATL. Flaccohoz hasonlóan innen javulást lehet várni, ha csak a QB-t önmagát nézzük – a fal teljesítményét megjósolni sem lehet.

 

Jeremy Kerley

 

Kitartok Kerley mellett, és úgy látszik Kaepernick is. Az elmúlt három meccsen 30 targetet kapott, ami kényelmes WR1, igaz a Buffalo ellen csak 2/7 jött össze, de a lehetőség megvan a volumenre.

 

Los Angeles Rams v San Francisco 49ers

 

Murray-Henry duó

 

Eddig is jól játszottak, de ezután még jobbak lesznek. Borzasztó futásvédelemmel rendelkező csapatok ellen mennek, egyedüli kivétel a GB, de Elliott még őket is felperzselte a napokban, így tényleg csak hozzáállás kérdése (és a GB alacsony engedett yardjához egy besült, fásult Peterson is kellett).

 

Dennis Pitta

 

Pitta elképesztő mennyiségben kap célpontokat, és mivel Flaccotól fejlődést várunk, ezért neki is ezt lehet mondani. A ligák 16.3%-ban birtokolják csak őt, érdemes betárazni vele.

 

STOCK DOWN

 

Derek Carr

 

Carr a héten megmutatta, milyen az, ha besül. 10 pont alatt hozott, és a KC-nél csak jobb ellenfelei lesznek: a Jaguars Hoyeren kívül mindenkit 200 yard alatt tartott, Denver, Houston, Buffalo, ezeket pedig csak egy Tampa és egy Carolina fogja felüdíteni.

 

Blake Bortles

 

Az Oaklanden kívül jó passzvédelmekkel fog találkozni Bortles, aki csak 8 TD-t dobott eddig két 300+-os meccsel is, ennyit pedig még Osweiler is összehozott. Szenved a Jaguars nagyon, Bortles pedig egyre kevésbé tűnik olyan prospectnek, amilyennek egyes oldalak beharangozták őt az offseason során. Tavaly rettentően túlteljesítette magát, ezt pedig nem lehetett fenntartani.

 

NFL: Jacksonville Jaguars vs San Diego Chargers game action QualComm Stadium/San Diego, CA 9/28/2014 X158723 TK1 Credit: John John W. McDonough

 

GB-elkapók

 

Sajnos Aaron Rodgers alászállása magával rántja az elkapóit is. Rodgers még nem ért el 300 yardot idén egy meccsen, ellenben számtalan offensive turnover történik a GB meccsein. Nyilván nem kell kidobni őket, de nagyon TD-érzékenyek az elkapók (még Nelson is), ezért sok rizikós faktor játszik be.

 

Clive Walford

 

A Derek Carrnál is említett helyzet miatt még lejjebb csúszik a szezon előtt magasztalt Walford. Célpontot szinte nem kap, erősen szituációs játékos, ráadásul a blokkisten Lee Smith sérülésével sokszor kell ellátnia passzblokkolási feladatokat is. Az elmúlt hetekben egyre kevesebb célpnotot kap ennek megfelelően, legjobb esetben is padon kell tartani.

 

Reshad Jones

 

A hírek szerint valami történt a rotátorköpenyével. A napokban lesz pontosabb információ, de ha nagyobb szakadás, akkor ki kell hagynia a szezon hátralevő részét. Ez a sérülés kényes dolog, egyetlen jó gyógymódja a műtét mellett a pihentetés, és mivel főleg a széles mozdulatokat és az erőkifejtést nem szabad erőltetni, a safety lényegét tekintve használhatatlan így.

 

sfl-dolphins-fear-reshad-jones-suffered-season-ending-shoulder-injury-20161017

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!