Connect with us

Beharangozó

FK! Preview #5

A Premium Selectionbe ezen a héten is kiváló mérkőzések kerültek, azonban az év egyik legfontosabb jelenete nem azokon az összecsapásokon történik meg. Nézzük mi vár ránk az ötödik héten!

 

Baltimore Ravens @ Washington Redskins (19:00)

A Washington védelme rengeteg yardot nyel mind futás, mind passz ellen, a Ravensnél pedig úgy összességében egy egész kiegyensúlyozott támadójáték kezd kialakulni azáltal, hogy Terrence West személyében konstans jól teljesítő running backkel rendelkeznek. Washingtonban is ugyanez a helyzet, a Cousins vezette passzjáték továbbra is hasít és a futások is ülnek, annyi a különbség a Redskins és a Ravens között, hogy utóbbinak a védelme is a liga legjobbjai közé sorolható, ha a számokat tekintjük. Meccsenként ők engedik a legkevesebb yardot az ellenfélnek, 256-ot. A védelmek közti különbség miatt a Ravens oldalára billen majd a mérleg nyelve egy szoros összecsapáson. Flacco pedig elit.

 

wasbal

 

New England Patriots @ Cleveland Browns (19:00)

 

Tom Brady visszatér és elhozza a világégést.

 

25204964

 

necle

 

Philadelphia Eagles @ Detroit Lions (19:00)

Az Eagles eddig nagyon meggyőző. A védelem erejéről már tavaly megbizonyosodhattunk, azonban idén a támadók is hoznak egy olyan szintet, ami miatt sajnos/nem sajnos a Phillyt valóban komolyan kell venni. A Lions a futójáték teljes hiánya miatt csak Staffordban és a passzjátékban bízhat, azonban pont az Eagles rendelkezik az egyetlen olyan védelemmel, ami még nem engedett passzolt TD-t a ligában. Igaz, nekik csak három meccsük volt eddig, de sokat mondó, hogy a Steelers elit passzjátékát is sikerült lenullázni. Akkor pont a Lionséval ne menne ugyanez? Sima vendég.

 

phidet

 

Chicago Bears @ Indianapolis Colts (19:00)

A Coltsnál tavalyi szezont lehetett arra fogni, hogy azért rossz a támadójáték, mert nincs Luck, most azonban van és alig látszik jobbnak az egész. A védelemből két kezdőt kirúgtak, a futással sem tud mit kezdeni az egység, egy nagy káosz az egész. Persze a Chicagót sem kell félteni ha a támadójáték impotenssége a téma, egyik mérkőzésükön sem voltak képesek 17 pontnál többet felrakni a táblára.

 

Azonban az impotens támadósor ellenére bőven van pozitívum a labda túloldalán. Ugyanis a Bears passz elleni védekezése igen tisztességes (210 yard/meccs, 4 engedett TD, 3 INT), az egysíkú indianapolisi támadójáték megfékezésére teljesen alkalmas. Igaz a futás ellen már kevésbé brillíroznak a medvék, de szerencséjükre a Coltsnál is csak elméletben van futójáték.

 

A Bears továbbra is a liga rosszabb csapatai közé sorolható, ám jelenleg a Colts is ehhez a társasághoz tartozik. Alapvetően a Colts számít a meccs esélyesének, – mert azért bőven ígéretesebb offense-zel rendelkeznek ellenfelüknél – de ha a Bears védelme képes kevés ponton tartani ellenfelét, akkor még akár a győzelemre is lehet esélye a vendég gárdának.

 

chiind

 

Tennessee Titans @ Miami Dolphins (19:00)

 

Senkiben nem támadna hiányérzet, ha a hurrikán miatt elmaradt volna.

 

tenmin

 

Houston Texans @ Minnesota Vikings (19:00)

 

Komolyabb támadóegységeket is megfojtottak már idén Zimmerék, nagy összegben mernék rá fogadni, hogy a Texansé sem fog gondot okozni nekik. A Houston védelme Watt hiányában a pass rushnak semmiféle jelét nem mutatja, így Bradfordnak is nyugodt napja lehet. Kyle Rudolphnak meg nagy.

 

houmin

 

Buffalo Bills @ Los Angeles Rams (22:25)

Oké, Rex Ryan megvert két komoly contender csapatot két hét alatt. Ideje lenne visszatérni a valóságba és jól kikapni valakitől. Szerencséjükre pont egy hozzájuk hasonló játékerőt felvonultató csapathoz látogatnak Los Angelesbe. Kevés pontos, futójáték által dominált találkozó várható egy olyan mérkőzésen, ahol Jeff Fisher és Ryanék személye kiakasztja a köcsögmétert.

 

bufla

 

San Diego Chargers @ Oakland Raiders (22:25)

 

A Chargerst továbbra is húzza az ág, ezúttal a legjobb cornerbackjük, Jason Verrett esett ki. Ez különösen fájó lehet, hiszen a Raidersnél idén már nem csak a Carr-Cooper, hanem a Carr-Crabtree kapcsolat is olajozottabban működik, mint tavaly, így sok jóra nem számíthatnak a vendégek. A Chargersnél kulcsszerep hárulhat a tight end Hunter Henryre és Melvin Gordonra, hiszen ha valahol igazán sebezhető a Raiders védelme, azok a tight end játékok és a futás. Gordon idei szezonja felemás. 6 TD-je tényleg elismerésre méltó, azonban 3,2-es yard/carry átlaga már kevésbé, de a Raiders teljesen alkalmas arra, hogy ezt az átlagot lehessen kozmetikázni.

 

sdoak

 

Szerkesztőségi tippverseny

 

14457325_10211096044143733_6397518705086351613_n

 

Bold predictions

 

balentin: A 4. héten Xavier Rhodes többi interception utáni yardot szerzett, mint OBJ elkapott yardot. Ezen a héten Morris Claiborne teszi meg ugyanezt AJ Greennel.

 

chester: Julio Jones ismét 300 yardot szerez.

 

warwolf: 

 

KGYM: 1964 óta senki nem szerzett 4 TD-t egy meccsen a Raidersben, ezt Cooper az ötödik héten beállítja a SD ellen.

 

renningan: Carson Wentz és Matt Stafford is 130+-os passer ratinggel zárnak.

 

rowi: A Jetsben két irányító is legalább két interceptiont dob.

 

leonidasz007: Matt Ryan 177 passzolt yardig sem jut a Broncos ellen. Ez lenne a legkevesebb a Denver ellen és Ryan ennek a dupláját átlagolja (354).

 

jimboy: A héten egy darab sárga zászló sem lesz, amit tauntingért dobnak be.

 

katonadani: Odell Beckham múlt héten a nagy hisztizések közepette karrierjének legrosszabb napját zárta (23 yard). Most a Packers ellen karrierjének legjobbját fogja produkálni, tehát legalább 186 elkapott yarddal zár.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!