Connect with us

Hír

Hírek, érdekességek és statisztikák vasárnapról

Cam Newtont meccsenként átlagban 11.3 alkalommal ütik meg, amivel messze ő kapja a legtöbbet a ligában. A teljes sorrendről ugyan nincs adatunk, de erős a gyanúnk, hogy Andrew Luck is az élmezőnyben foglal helyet e téren.

 

A Cowboys bemutatja, hogy nem kell százmilliókat elverni az offseasonban a szignifikáns fejlődésért, a Raiders pedig azt, hogy ha már mégis ezt teszi valaki, akkor hogyan is kell okosan.

 

kep

 

A Ramses Todd Gurley az ötödik olyan futó 1960 óta, aki annak ellenére, hogy legalább 100 alkalommal futhatott, nem tudta átlépni a 3.0 yard/carry átlagot csapata első öt mérkőzésén.

 

A Titans utoljára 2013-ban nyert két mérkőzést egymás után, akkor a 16. és 17. játékhéten hagyták el győztesen a pályát. Eközben a Browns pedig 1999 óta harmadik alkalommal mondhatja el magáról, hogy ők maradnak a legtovább nyeretlenek egy szezonban.

 

A Jaguars sorozatban 9 októberi idegenbeli meccset bukott el, ráadásul sorozatban 5 hatodik heti találkozót. Ilyen előjelekkel játszanak ma Chicagóban – naná, hogy nyernek.

 

Újabb szertáros-hiba…

 

amukamara

 

Az eaglesös újonc futó, Wendell Smallwood kickoff return TD-je az első ebben a kategóriában idén!

 

Eli Manning megszerezte 300. TD-jét karrierje során!

 

LeSean McCoy TD-inek száma:
2015: 3
2016 Week 1-5: 3
Ma: 3

 

A Jags győztes TD-jét az az Arrelious Benn szerezte, aki már 5 éve, tehát 2011 óta nem szerzett TD-t az NFL-ben.

 

Cam Newtonnak több futott TD-je van, mint bármelyik játékosnak a ligában, mióta 2011-ben draftolta őt a Panthers.

 

Mostantól Dak Prescott tartja a rekordot a karrier-kezdő interception-nélküli passzkísérletek számával, nem pedig Tom Brady.

 

A Chiefsnél a 157 kilós nose tackle, Dontari Poe szerzett elkapott TD-t! Végül futójátéknak adták Poe TD-jét, ezzel ő lett az első védőjátékos, aki TD-t szerzett támadó oldalon… Dontari Poe óta, aki tavaly a 11. héten tette ezt meg a Chargers ellen. A 157 kilós NT-ek így pedig több futott TD-je van, mint Le’Veon Bellnek, Eddie Lacy-nek és Lamar Millernek együttvéve.

 

Brett Favre megkapta méltó helyét a Lambeau-n.

 

14708166_10153772080656431_3321525447158042252_n

 

A Coltsnál nem volt 2012 óta olyan játékos, aki 100 yardot futott volna egy meccsen. Most a 33 éves Frank Gore-nak ez összejött, habár a Coltsnál ezt is el akarták rontani, hiszen amint meglett a 100 yardja, sikerült egy negatív futást ráhívni…

 

Azt tudjátok, melyik volt az utolsó csapat a Texans előtt, amelyik 14+ pontos hátrányban volt a meccs vége előtt 3 perccel és mégis nyert? A Tim Tebow vezette Broncos 2011-ben Miamiban.

 

Adott két jó nevű, elismert irányító, Drew Bledsoe és Tony Romo. Megsérülnek, a helyükre pedig beáll egy-egy, a draft harmadik napján draftolt QB. A különbség mindössze 15 év, de a helyzet és a fiatalok teljesítménye szinte ugyanaz.

 

brady

 

Erik Walden, a Colts linebackere így értékelte az éjjeli, Texans elleni leolvadást: “Undorító érzés. Mintha lepisáltuk volna a saját lábunk.”

 

Terrell Suggsnak elszakadt a bal tricepsze, amivel a legtöbb földi halandó nem lenne képes pályára lépni. Suggs persze nem evilági, 2012-ben a jobb tricepsze szakadt el, mégis folytatta a játékot.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!