Connect with us

Hír

Hírek és érdekességek vasárnapról

Eric Decker, a Jets elkapója megszaggatta a rotárorköpenyét, ami jobb esetben is 4-6-8-10 hét, rosszabb esetben műtét, ami IR-t jelent, ezen hezitál a Jets.

 

Romo a 8. héten, a 7. heti bye week után tervez visszatérni.

 

Bill Belichicknek nem tetszenek a Windows termékei:

 

 

Jimmy Graham a 2013-as szezon eleje óta most először tudott két egymást követő meccsen is 100 yard fölé jutni.

 

A Patriotsot utoljára 1993. november 28-án nullázták le, még Bill Parcells első idényében, akkor a New York Jets tette ezt meg (6-0). Most sikerült ez Rex Ryannek és a Buffalo Billsnek.

 

Utoljára 1937 novemberében volt olyan, hogy valaki lenullázott egy csapatot az egyik héten hazai pályán, majd őt nullázták le a következőn ugyanúgy otthon. Akkor a Giantsnek sikerült ez a bravúr, most a Patriotsnak.

 

Julio Jones egy állat:

 

jj

 

Nem csak Julio Jonesnak volt nagy napja, hanem Matt Ryannek is, így ők lettek az első páros 500 passzolt és 300 elkapott yarddal egy meccsen belül.

 

A liga egyik legjobb elkapójának, DeAndre Hopkinsnak ma több szerelése volt (2, interceptionök után), mint elkapása (1).

 

NaVorro Bowman komolynak tűnő Achilles-sérülést szenvedett el és kocsival kellett levinni a pályáról.

 

Ryan Fitzpatrick az utóbbi két meccsen 9 interceptiont is dobott, pontosan 85 passzkísérletből. Összehasonlításképpen, Aaron Rodgers az utóbbi 734 passzkísérletéből dobott 9 INT-t, a 2014-es szezonig visszamenőleg kellett ehhez visszaszámolni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!