Connect with us

Hír

Nincs szerencséje a Bearsnek az első körösökkel

A tavalyi évben Kevin White nem tudta megmutatni tudását első körös választásként Chicagóban, idén a Macik drukkereinek ezt ismét át kell élniük, kérdés hogy meddig.

 

lf

 

Leonard Floyd csapatba építése ugyanis rettentő lassan halad a fiatal játékos folyamatosan kiújuló sérülései miatt. Múlt héten például már annyira rossz volt a helyzet, hogy be sem öltözött a Colts elleni találkozóra, és a vasárnapi Jaguars elleni összecsapásra is kérdéses besorolást kapott. Érthető módon nem elégedett a jelenlegi helyzetével Floyd, ahogy a Bears védőkoordinátora, Vic Fangio sem.

 

“Egyértelműen hátráltatja a fejlődését a mostani helyzetben lévő frusztrációja, de én is hasonlóan reagálnék, ha nem tudnék játszani.” – állt az egyik chicagói újság hasábjain.

 

Fangio egyébként a korai Aldon Smith-hez hasonlította tanítványát, ami hízelgő lehet számára, hiszen Smith pazar teljesítményt pakolt fel a pályára a botrányai előtt. Csapattárstól edzőkig mindenki ódákat zeng a fiatal játékosról, és hogy milyen fontos szerepe lehet a későbbiekben, ám ehhez játszania kell. Floyd a Bears védősnapjeinek 50%-ában volt pályán idén.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!