Connect with us

Hír

Bell, Forsett, Talib, Fitzgerald és egy kis Vikings

mia-khalifa-leveon-bell

 

Le’Veon Bell a rapper karrierjét építette eltiltása alatt, ami az ex-pornószínésznő Mia Khalifának is megtetszett. A művésznő Bell egyik számát tátogta egyik Instagram posztjában, amire Bell is reagált twitteren. Szegény Steelers drukkereknek több se kellett, és egyből jöttek is Bell felé a vigyázó üzenetek, mint a “Ne csinálj még egy hülyeséget, kellesz nekünk!”, vagy “El leszel cserélve a fantasy csapatomból”, de olyan is akadt, hogy “Neki csak a pöcsöd kell” vagy “Megint betéptél?”.

 

 

Így keres állást twitteren Justin Forsett, a Ravens nemrég kivágott futója:

“Ha netán ismertek olyan valakit, aki egy 3rd down backet keres kiváló mozgástechnikával, és aki ráadásul baromi jóképű, ne habozzatok szólni!”

 

 

A 2010-es Eagles óta a mostani Vikings az első olyan csapat, aki egymás után három Super Bowl résztvevő irányítót árazott be.

 

 

Emlékeztek a Vikings-Giants labdaszedős elkapására? Még lehet nagy jövője a srácnak, ugyanis Larry Fitzgerald is a Vikings labdaszedője volt 1996-tól 2001-ig. Itt a bizonyíték!

 

larry

 

Vége hivatalosan is lezárult Aqib Talib nyári lábonlövős története és a rendőrök arra a következtetésre jutottak, hogy a pletykáknak igazat adva tényleg saját magát lőtte lábon a kiváló cornerback.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!