Connect with us

Hír

Már nem jelent számomra szórakozást a foci – OBJ

Nem indult zökkenőmentesen a szezon Beckham számára. Négy játékhét elteltével még nincs TD elkapása, rövid karrierje legrosszabb számait produkálja, és most már a pályán is egyre több balhéja van az ellenfelekkel.

 

objj

 

“A futball az én menedékem. Ez az a hely, ahová elmenekülhetek, ez az a hely, ahol a legboldogabbnak érzem magam, de már nem szórakoztató számomra. Ráadásul még lehetőséget sem mindig kapok, ami nagyon frusztráló.” – nyilatkozta Beckham az ESPN-nek arra utalva, hogy az újonc Shepard és a visszatérő Cruz mellett már nem kap akkora figyelmet Manningtől.

 

Az utolsó mondat sok NFL-t kedvelő ember fülében hagyott nyomot, és sokan már most úgy vannak vele, hogy Beckham nem a Ginatsben fogja befejezni a karrierjét. Sőt, a teljes nyilatkozatot olvasva sokan azt gondolják, hogy túl hamar szögre akasztja a kesztyűit, és valljuk be, tesznek is ezért az ellenfelek. Beckhamnél talán csak Cam Newton kap nagyobb ütéseket, bár az irányítót még a pályán gyepálják, Beckhamet sokszor a pályán kívül találják meg az ellenfelek.

 

 

Legutóbb Xavier Rhodesszal akaszkodott össze, aminek egy sisak a sisakkal ütést eredményezhetett volna, ám nagyobb baj szerencsére nem történt – viszont ez a pályán kívül volt. Tavaly Josh Normannel volt egy emlékezetes összecsapásuk, ami miatt Beckham egy mérkőzésre való eltiltást is kapott, és az idei csörtéjük sem volt éppen zökkenőmentes.

 

Beckham korábbi kifakadását a bírói döntésekről itt elolvashatjátok, kár lenne, ha egy ilyen ígéretes karrier ilyen irányba haladna.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!