Connect with us

Hír

Mathieu még nem érzi a játékot úgy mint tavaly

Tyrann Mathieu nem csak az ACL szakadásából tért vissza a szezon elején, de régi pozíciójába is. Bruce Arians ugyanis kezdetben free safety posztra, azaz a papíron eredeti posztjára helyezte őt a pályán, amitől láthatóan szenvedett. Pár hete visszakerült a tavalyi slot corner posztra, és egyre több javulást tapasztalható a játékán.

 

19689738-mmmain

 

Free safety poszton sokkal kötöttebb területet kellett fognia, slot cornerként azonban sokkal inkább összpontosíthat az ellenfélre, bátran feltűnhet a pálya bármelyik részén, illetve blitzre is sokszor felküldik. Mathieu elmondása szerint még nem 100%-os, de azzal, hogy visszakerült a tavaly All-Pro elismerést hozó pozíciójába, elindulhat a tavalyi ösvényen.

 

„Lassan de biztosan haladok a jó játék felé, de még mindig lenne min javítanom, messze vagyok a tavalyi formámtól. Nagyon sok mindenre figyelnem kell, és pillanatok alatt kell eljutnom A-ból B pontba, de egyelőre ez még nem megy olyan egyszerűen a sérülésemet követően, és erre az aktuális ellenfelünk is sokszor rájött. Az fáj a legjobban, hogy látom, hogy mit fog csinálni az ellenfél, azonban nem tehettem ellene semmit safetyként, most pedig még fizikai korlátokkal küzdök, de egyre jobb leszek.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!