Connect with us

Hír

Mi lesz veled Graham Gano?

Nincs élete formájában a Panthers rúgója, Graham Gano. Egyre többet hibázik, Ron Rivera pedig már olyat is mondott, hogy “majd meglátjuk”, megtarthatja-e az állását. Most azonban védelmébe vette, bár az érvei nem túl meggyőzőek.

 

NFL: Carolina Panthers at Denver Broncos

 

Rivera szerint Geno egy remek extra pont kicker, hisz 96,6 százalékkal vágja be ezeket karrier szinten, ami a ligaátlag felett van. Képes clutch rúgásokra is, amivel szintén a ligaátlag felett van, bár azért a Denver elleni kihagyott mezőnygólt Rivera is említette. Ennek ellenére az NFL egyik legjobb rúgójának tartja, aki remek munkát végzett és folytatni fogják a munkát.

 

Ezzel csak az a baj, hogy Geno idén 88 százalékban pontos az extra pontokat illetően, amivel csak a 30. a ligában, a 75 százalékos mezőnygól pontossága pedig mindössze a 23. legjobb. Persze lehet azzal érvelni, hogy korábban jó volt, de most nem az. És nem csak a Denver elleni mezőnygólja volt nagyon fájó. 10-2-es vezetésnél kihagyott egy mezőnygólt a Vikings ellen, ami sorsfordítónak bizonyult. Kihagyott egy mezőnygólt a Bucs ellen, így a csapat 17-14-re kikapott. Valamint kihagyott egy extra pontot a Saints ellen, bár szerencséjére azzal csak végeredményben 39-41-re szépíthetett volna.

 

Ez minimum két mérkőzés, de szőrös szívűen hármat is mondhatnánk. A Panthers jelenleg 1-5-tel áll, amivel gyakorlatilag búcsút mondhattak a rájátszásnak, pedig 3-3-mal mindössze egy győzelemnyi hátrányuk lenne a PO helyekhez képest.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!