Connect with us

Hír

Nem tudni, mikor térhet vissza Dumervil

A Ravens klasszis pass rushere, Elvis Dumervil meghatározatlan ideig nem fog John Harbaugh rendelkezésére állni. Egyszerűen nincs 100%-os állapotban, nem régi önmaga a pályán, így hát kénytelenek megvárni, míg teljesen rendbe jön a lábsérülése után.

 

elvis-dumervil_199htdtl6pbaj1x926o9fa04cw

 

 

Dumervil karrierje az egyetemen lassan indult be, csak a sérülések miatt került be a rotációba. Később aztán többek között a legjobb védőnek és a legjobb defensive endnek járó elismerésben is részesült, ugyanakkor kis termete és futás elleni használhatatlansága miatt nem keltette fel komolyabban a csapatok érdeklődését, csak a 4. körben választotta ki a Denver Broncos.

 

A csapat nem bánta meg a draftolását, All Pro és Pro Bowler lett, 6 év alatt 63,2 sacket jegyzett, igaz, futás ellen azóta sem lett jó. Csakhogy történt a híres eset a faxgéppel (nem küldték el idő előtt a megfelelő helyre a védő szerződésének módosításait), így a csapat kénytelen volt kivágni. Leigazolta a Ravens, ahol első évében 9,5, másodikban 17 sacket jegyzett. Tavaly 6 sacknél állt meg a számláló, idén pedig kétszer tudott pályára lépni, abszolút nulla teljesítménnyel.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!