Connect with us

Hír

Beckham: rám utaznak a bírók

Odell Beckham összeszedett egy 15 yardos büntetést sportszerűtlen magatartásért (gúnyolódásért) a hétfő esti Giants-Vikings meccsen. Az ítélet minimum kérdéses voltaz elkapó szerint a bírók direkt rá utaznak:

 

“Mindig az én hibám. Egyszerűen muszáj megértenem, hogy ha ferde szemmel nézek, akkor zászlót kapok, meg leszek büntetve. Ha rosszul kötöm be a cipőfűzőmet, megbüntetnek. Ennyi, a bírók rám mindent bedobnak, a másik irányba pedig semmit”.

 

460874074

 

A konkrét eset kapcsán Beckhamnek van talán igaza. Már az oldalvonal mellett volt, amikor kapott egy late hitet az őt rendre jól fogó Xavier Rhodestól, amiért 15 yardos büntetésnek kellett volna járnia a Giants javára. Mivel nem kapott, Beckham káromkodva számon kérte a dolgot, ami után ő kapott büntetést. Igaz, a következő playnél egy elkapás után törlesztett, amiért egy szigorúbb bíró megint sárgázhatott volna.

 

Beckhamnek egyébként nem ez az első kiborulása, elég csak a Josh Norman elleni cicaharcra gondolni tavalyról, vagy a Kenny Vaccaro elleni csúnya vakoldali blokkról. Tesz ő azért eleget, hogy sárgát dobjanak rá, Eli Manning szerint is jobb lenne okosabban játszania és nem adni senkinek támadási felületet.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!