Connect with us

Hír

Pénteki sérülésjelentés – kimaradók és visszatérők

A pénteki edzések után a szurkolók (és a fantasy tulajok) izgatottan várják a csapatok jelentéseit a különböző státuszú játékosokról. Az USA-ban a délelőtt folyamán megkezdődtek a különböző vizsgálatok, LeSean McCoyról már írtuk, hogy a Dolphins elleni találkozóról lemarad, de azóta újabb játékosról derült ki, hogy a hétvégén nem lépnek pályára.

 

reedd

 

– A Redskinsnél “pörög” leginkább az élet, hiszen egészen friss hír, hogy Jordan Reed (agyrázkódás) újra csak a pálya mellől nézheti végig a Redskins következő találkozóját. A játékosnak ezzel az agyrázkódással (ami már a 6. volt neki pályafutása során) a karrierje is veszélybe kerülhet. Az első körös elkapójukat, Josh Doctsont pedig IR-re tették, a nyáron elszenvedett Achilles sérülése még mindig nem jött rendbe, és úgy gondolták, ez lesz számára a legjobb megoldás.

– Újabb tight end, ezúttal az Indianapolis Colts játékosa, Dwayne Allen kapott OUT besorolást bokaficam miatt. Ezzel ismét Jack Doyle lehet Luck első számú opciója ezen a poszton. És ha már Colts és Luck opciói, Phillip Dorsett sem lesz ott a pályán combhajlító és lábsérülés miatt.

DeAngelo Williams nem segíthet a Big Ben nélkül kiálló Steelers győzelmi esélyein a Patriots ellen, térdsérülése miatt nem fog részt venni a forduló rangadóján.

 

Hogy ne csak rossz híreket közöljünk, néhány játékosról jó hírrel is tudunk szolgálni.

 

flacco

 

Odell Beckham jr. elutazott a csapattal Londonba, de a játéka csípősérülés miatt kérdéses volt. A legfrissebb hírek szerint beöltözik a Twickenhamben rendezett találkozón, és valószínű játszani is fog.

– Jerry Jonesék arra számítanak, hogy Dez Bryant rendben lesz a bye weekjük után, és újra a csapat rendelkezésére állhat.

Joe Flacco vállproblémák miatt a szerdai és csütörtöki edzésen nem vett részt, pénteken azonban megjelent a Ravens edzőpályáján.

Tyler Eifert, a Bengals klasszis tight endje is újra edzésen vett részt a sorozatos sérülései, a játéka azonban így is kérdéses.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!