Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #4 – 2016

playoffranking

A Patriots vereségével a dobogón megcserélődött a sorrend, az utolsó 5 helyre pedig két újonc is befért.

 

1. (2.) Denver Broncos

 

A bajnok csak megérkezett az első helyre, és úgy néz ki tényleg teljesen mindegy, hogy a két fiatalból éppen ki irányít.

 

2. (3.) Minnesota Vikings

 

Amikor utoljára 4-0-val kezdtek, akkor még Brett Favre volt az irányító. Bradford idén nem csinál semmi különlegeset, de vigyáz a labdára, és meccsenként megdobja a 4-5 kulcspasszát. A labda másik oldalán eközben amikor Xavier Rhodes-ra dobott az ellen irányítója, akkor 0,0-s passer ratinget ért el.

 

3. (1.) New England Patriots

 

pr4_ne2

 

4. (4.) Green Bay Packers

 

A Giantset fogadják, így a szertárosok már gőzerővel készítek fel a kickerek gyakorló hálóit az összecsapásra.

 

5. (5.) Philadelphia Eagles

 

A Sas leszáll! Figyelem, a Sas leszáll! Jah, a Lions ellen? Akkor még nem…

 

6. (6.) Pittsburgh Steelers

 

 

7. (8.) Seattle Seahawks

 

pr4_sea

 

Korai bye week, de ennek most Seattle-ben biztosan nagyon örülnek. Többek kisebb sérülése két hetet gyógyulhat, a bye után pedig a Falcons elleni hazai rangadó következik.

 

8. (-) Atlanta Falcons

 

De ők addig még ellátogatnak Denverbe is. Az offense eddig a liga messze legjobbja, 152 szerzett pontjuknak a közelében sincs senki, de eddig komoly védelemmel még nem találkoztak. A következő két hétben viszont a három legjobb védelemből rögtön kettővel is, így gyorsan kiderül, hogy mit is érnek.

 

9. (7.) Oakland Raiders

 

Nincs új az oaklandi nap alatt. Már megint benyeltek több mint 410 yardot, de már megint egy tökös edzői döntés miatt nyertek. Tuckerrel a túloldalon a Ravensnek a félpályáról még kb. 10-15 yardot kellett volna megtennie egy reális mezőnygólhoz, de ekkor Karl Josephet háromszor is safety blitzre küldték. Eredmény: 3 incomplete passz Flaccotól, és 3-1-el álló Raiders.

 

10. (-) Dallas Cowboys

 

Eddig még istenes volt a sorsolás, na de majd most! Bengals otthon, Packers idegenben a bye week előtt. Kérdés, hogy Prescott ezt a két meccset is megússza-e eladott labda nélkül, és Elliott képes-e továbbra is legalább 150 yardot hozni meccsenként, mint tette azt a megelőző két hétben.

 

11. (11.) Baltimore Ravens

 

Szembejött az első pozitív mérlegű csapat, rögtön oda is a veretlenség. 150 yarddal többet tettek meg, mint az ellen, de nem volt elég. Ez most a tavalyi pechszéria újraindulása volt vagy csak zavar az erőben?

 

12. (12.) Houston Texans

 

A legjobb játékosuk már nem lép pályára, a 72 milliós QB éppen szenved, de az AFC South-ban még ez a játék is két meccs előnyre elég 4 hét után.

 

1/1 Cleveland Browns

 

Kit érdekel a városban a Browns veresége, amikor 6-án és 7-én az Indians hazai pályán játszik az MLB rájátszásában?

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!