Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #6 – 2016

prszeles

 

Az élen és a legvégén nincs változás, de a harmadik helytől lefelé nagy a mozgás ezen a héten is. És megjöttek a rézbőrűek!

 

1. (1. ) Minnesota Vikings 5-0

 

pr6_min

 

2. (2.) New England Patriots 5-1

 

Nem igazán látom, hogy a jelenlegi AFC-ben ki szoríthatná meg őket. Karcos meccsük is csak 3 van, @BUF, SEA és @DEN, de nagyon-nagyon meglepne, ha ezeket mind elveszítenék.

 

3. (4.) Atlanta Falcons 4-2

 

Matt Ryan 2075 passzolt yardja franchise rekord, bármilyen hatmeccses sorozatot figyelembe véve. De ez még hagyján, Matty Ice ugyanis egyelőre jobban áll időarányosan passzolt yardok terén, mint Peyton Manning a rekord évében, 2013-ban. Ebben az ütemben haladva 5533 yardig juthat Manning 5477-évél szemben.

 

4. (7.) Seattle Seahawks 4-1

 

Egy szoros meccs végén, hazai pályán, Wilson újabb game-winning drive-ja után mindenki a zebrákra mutogat, ki így, ki úgy?

 

pr6_sea

 

5. (8.) Dallas Cowboys 5-1

 

pr6_dal

 

6. (6.) Denver Broncos 4-2

 

Múlt héten megkapták egyszerre a két heti zuhanást.

 

pr6_den

 

7. (3.) Pittsburgh Steelers 4-2

 

Jójó, Roethlisberger sérülése/műtéte aggodalomra ad okot, és a Patriots ellen így nem sok esély látszik a győzelemre, bár 2004 óta, amikor nem játszott BigBen, még nélküle is hoztak egy 12-9-es mérleget. Ugyanakkor közben a védelem is megzuhant. Ajayi 204 yard? Utoljára Joe Morrisnak, a Giants később Super Bowl győztes futójának engedtek a földön 200+ yardot.

 

pr6_pit

 

8. (11.) Buffalo Bills 4-2

 

Jelenleg a Bills pontkülönbsége a legjobb az NFL-ben!

 

9. (5.) Green Bay Packers 3-2

 

Tudjátok mi a baj Rodgersszel? Csütörtökön a TNF előtt Chester kolléga külön poszttal jelentkezik a témában! Én meg addig is izzadhatok, hogy a Rodgers-Hoyer irányító párosomból ki kezdjen fantasyban…

 

10. (-) Washington Redskins 4-2

 

A Wentzmánia kicsit alábbhagyott, a Dakmánia viszont épp felpörgött, így a Redskins egyelőre radar alatt repül. A következő kettő (@DET, @CIN) még nyerhető, de a bye után jön a sorsolás nehezebbik része.

 

11. (9.) Oakland Raiders 4-2

 

Del Rio trükkök százait vetette be eddig, hogy az offense-t a pályán tartsa, de a Chiefs ellen már kifogyott a trükktár. Smith-ék pedig már nagyon kopogtatnak itt a Texans alatt.

 

12. (12.) Houston Texans 4-2

 

Nagyon örülök, hogy végül Tebowt idézve behúzták a Colts elleni csoportrangadót, mert különben bajban lettem volna. Sok embert mindenesetre kint sem érdekelt a meccs, ez volt ugyanis az utóbbi 10 év legkevésbé nézett Sunday Night Footballja.

 

1/1 Cleveland Browns 0-6

 

Az FK Baseball-rovatát olvashatjátok. Az Indians 2007 után ismét a World Series kapujában, egyet kell már csak nyerniük a Toronto ellen!

UPDATE: Szerda éjjel meglett a negyedik W is, így Cleveland újabb sportágban láthat idén bajnoki döntőt a városban! World Series comin’!

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!