Connect with us

Hír

Pufifánk kell a Redskins védelmébe

A Washington Redskins a harmadik leggyengébb futás ellen védekező csapat: 130 yardot engednek meccsenként, a 8 TD pedig holtversenyben a legtöbb. A Washington Postnál dolgozó Mike Jones szerint a csapatnak két jelöltje van a futás elleni védekezés javítására: Phil Taylor és Terrance Knighton.

 

knighton

 

Knighton már ismerős Washingtonban, 2015-ben 15 meccsen lépett pályára. 161 kilóval mérlegelő védő komoly motivációs és súlyproblémákkal küzdött, a Redskins ezért nem tartott igényt rá. A védőfalembert idén leigazolta a Patriots, de nem érte meg az 53-as rostert. Kvalitásai alapján egyértelmű kezdő lehetne, kérdés, hogy meg tudja-e győzni a Radskinst, hogy adjon neki még egy esélyt.

 

A másik jelölt Phil Taylor, aki 2011-ben a Browns első köröse volt. Nem is volt teljesen reménytelen, 42 meccsen kezdett 2011 és 2014 között, futás ellen kifejezetten jó volt. Azonban 2015-ben egyáltalán nem játszott, a Broncosnál is csak az edzőtáborig jutott, mielőtt megsérült a térde. Ez utóbbi a legnagyobb probléma vele kapcsolatban, nem tudni, mennyire jó az térd.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!