Connect with us

Hír

Jól draftoltak 2016-ban San Diegoban

Ugyan még csak 6 forduló ment le az idei szezonból, a draft pedig csak fél éve volt, de látva, hogy a Chargers az újoncainak hála nyert a Broncos ellen, valamint hétről hétre egyre jobb, meccseket eldöntő megmozdulásokat nyújtanak, esetükben talán nem korai magasztalni a pickjeiket.

 

 

Anno Leonidasz007 szerkesztőkollégánk értékelte a Chargers drafttevékenységét, ő B- osztályzatot adott rá, ám azóta ez sokkal inkább egy A felé görbül. Joey Bosa a sok huzavona után az előző fordulóban bemutatkozhatott, és elképesztő pusztítást végzett a Raiders támadófalán, de a jó játék a Broncos ellen sem maradt el, még ha most nem is voltak olyan kiugró látványos statisztikai mutatói. Azonban nem kell aggódni a Chargers drukkereknek, azokat most Jatavis Brown hozta a maga 13 solo tackle-jével és az 1-1 sackjével és kierőszakolt fumble-jével. Az 5. körben érkezett játékos Manti Te’O sérülésével került rivaldafénybe, amit abszolút meghálál az edzői stábnak és a fantasy tulajoknak hétről-hétre.

 

Támadó oldalon meg ott van Hunter Henry, aki nemhogy a rutinos Antonio Gatest, de lassan a mezőny nagy részét is elhomályosítja teljesítményével. Zsinórban harmadik meccsén szerzett TD-t, és a yardokat is egyre gyakrabban gyűjti elkapásaival, nem hiába tartották a legjobb tight endnek a classban. Egyedül a punter Drew Kaser rontja az összképet, akinek a hibájába került például a Raiders elleni esetleges győzelem is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!