Connect with us

Hír

Tudom, hogy unalmas a játékunk, de nyerünk

A Buffalo Bills szétszedte a San Francisco 49erst vasárnap. A csapat 44 alkalommal futtatta a labdát 312 yardért, ami 12-vel több volt, mint amennyit a Bills védelem engedett. A győzelemmel ráadásul egy négy meccses szériában vannak, ezeken minimum 134 yardot szereztek a földön, míg a védelem 10-2-es turnover mutatóval rendelkezett.

 

rex-ryan-ap-0914-jpg

 

A Bills feltámadása azután jött, miután a csapat kivágta Greg Romant, a liga legjobban fizetett támadókoordinátorát. Ez a támadóstílus megváltozásával járt, amit Rex Ryan mester “unalmasnak” titulált, de hát ez aligha érdekel bárkit is, míg nyer a csapat:

 

Tudom, hogy unalmas futballt játszunk, de mi csak nyerni akarunk. Ha kell rengeteg passzolunk, vagy csak simán egész mérkőzésen futunk” – mondta Ryan a Buffalo Newsnak. “Nyilvánvalóan jobban szeretem a futójátékot. Talán ez az old school bennem, de ettől még úgy gondolom, hogy futtatni kell a labdát a győzelemért. Tudjuk, hogy jobb munkát kell végeznünk passzjátékban, de a fontos az, hogy hatékonyak legyünk.”

 

Egyelőre bevált a dolog, a Bills 4-2-es mutatóval jelenleg a 6. kiemelt, azaz rájátszást érő helyen van.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!