Connect with us

Hír

Újabb nevekkel bővült a kimaradók listája

Tegnap megírtuk az első jelentések után OUT besorolást kapó játékosok listáját, az éjjel sajnos újabb játékosokkal bővült a lista. Az alább szereplő játékosok tehát biztos nem lépnek pályára vasárnap este.

 

Sep 11, 2014; Baltimore, MD, USA; Baltimore Ravens linebacker C.J. Mosley (57) is congratulated by linebacker Elvis Dumervil (58) after recovering a fumble in the fourth quarter against the Pittsburgh Steelers at M&T Bank Stadium. Mandatory Credit: Evan Habeeb-USA TODAY Sports

 

– A Londonban megrendezett Giants@Rams találkozón a “hazai” csapatban a legjobb cornerük, Trumaine Johnson (boka) és a kezdő DT Michael Brockers (comb) sem fog pályára lépni. A Giantsben a RT Marshall Newhouse (vádli) továbbra sem bevethető, ahogy az újonc FS Darian Thompson (láb) sem.

 

– A Detroit Lionsban a múlt héthez hasonlóan most sem lesz a pályán a TE Eric Ebron (boka, térd), a DT Haloti Ngata (váll), a LB DeAndre Levy (térd, comb) és a RB Theo Riddick (boka).

 

– A Saintsben is több kezdőjátékos vált maródivá a Chiefs elleni találkozóra, például a LB Stephone Anthony (combhajlító), a CB Delvin Breaux (szárkapocscsont), vagy a LG Andrus Peat (ágyék).

 

– A Dolphinsnál már-már szokásos az agyrázkódás problémák miatt kieső Jordan Cameron, ez most sem marad el, a Bills elleni csoportrangadót nélküle vívják majd a Delfinek, ahogy a CB Xavien Howard (térd) is csak az oldalvonal mellől szurkolhat.

 

– A Ravens védelme újabb hétre kénytelen nélkülözni két linebackerét, Elvis Dumervilt (láb) és C.J. Mosleyt (comb). Az ellenfél Jetsnél egy komolyabb hiányzó lesz, a szintén LB Darron Lee, aki bokaproblémák miatt nem öltözik be a találkozóra.

 

– A San Diego Chargers továbbra is nélkülözni kénytelen cornerük, Brandon Flowers szolgálatait, aki még mindig agyrázkódás tüneteit mutatja.

 

– A Bucs@49ers meccsen mindkét csapat kezdő futója hiányozni fog, Carlos Hyde vállsérülés, Doug Martin pedig combhajlító problémák miatt. A vendégeknél ugyanakkor a védőfal fele továbbra sem lesz bevethető, hiszen a DE Robert Ayers (boka) és a DT Clinton McDonald (combhajlító) újból kihagyni kényszerül egy mérkőzést.

 

– A Steelersnél Big Ben és DeAngelo Williams mellé újabb támadók kerültek fel a kimaradók listájára, a múlt héten sem bevethető RT Marcus Gilbert (boka) és Markus Wheaton (váll), a védelemből pedig az egyik legjobb játékos, a DE Cam Heyward (combhajlító) nem lesz bevethető.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!