Connect with us

Hír

Wayne nem elégedett a Colts-cal

Reggie Wayne, a Colts egyik ikonikus elkapója nem elégedett a front office munkájával, szerinte nincs elég fiatal tehetség Andrew Luck körül, ezért tart ott a csapat, ahol: 1-3-as mérleggel a csoport utolsó helyén. A csapat veterán defensive endje, Trent Cole viszont nem örül neki, hogy egy olyan játékos kritizálja őket, aki már nincs a csapatban:

 

“Nem szoktam reagálni a médiára, de nem állhatom azokat az embereket, akik úgy tesznek, mintha köztünk lennének és tudnák, mi folyik nálunk. Ez mindenkinek szól, de elsősorban Reggie Wayne-nek. Reggie, minden tiszteletem a tiéd, egy életre Colt leszel. Tudom, hogy dühös vagy amiatt, amit látsz, de így nem beszélhetsz arról a csapatról, amelyik esélyt adott neked”.

 

i

 

Wayne a 2001-es draft első körének harmincadik helyén került a Coltshoz. 14 évig volt a csapat játékosa, hatszoros Pro Bowler és Super Bowl győztes, 1070 elkapást és több mint 14 000 elkapott yardot szerzett. 2015-ben próbálkozott a New England Patriotsnál, de az a kaland nem jött be.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!