Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 2017 – 1.0

A mock draftokat sosem lehet elég korán kezdeni, ezért most mi is belevágtunk egybe, hogy eljátszadozzunk az egyetemi foci legtehetségesebb prospectjeinek lehetséges landolási helyszíneivel. Jelen mock draft a 9. hét utáni sorrendet veszi alapul, melyben benne vannak a korábban már megköttetett cserék is. Sok idő van még a Philadelphiaban április 27-én kezdődő játékosbörzéig, de addig is oltsuk szomjunkat a Fűzővel kifelé! első 2017-es Mock Draftjával. És szavazni se felejtsen el senki!

 

fkmockszeles_2017_1_balentin

 

1/1 Cleveland Browns – Myles Garrett, DE, Texas A&M

 

Mivel nem dúskálunk elit tehetségű irányítókban és Kessler sem teljesen fogalmatlan, ezért a Browns BPA alapon kiválasztja Garrettet, aki még Clowney-nál is nagyobb tehetség defensive end poszton. A csávó nem e világi, majd meglátjátok!

 

mylesgarrett

 

1/2 San Francisco 49ers – DeShone Kizer, QB, Notre Dame

A 9ersnél már nagyobb a need QB poszton, ezért az egyaránt mobilis és zsebből is jó teljesítményre képes Kizer mellett döntenek, aki ugyan tapasztalatlan, de a potenciálja nagyjából az egekben van. Hozzá kell tenni, hogy reach, de ez ennél a pozíciónál normális.

 

1/3 Jacksonville Jaguars – Jabrill Peppers, S, Michigan

Az egyetemi foci legizgalmasabb játékosai immáron második éve Floridaban kötnek ki. Tavaly Ramsey és Jack, most pedig Peppers. Nagyon ütős kis védelmet lehet majd összehozni ezekből a nevekből, már csak egy potens edzői kar kerestetik.

 

1/4 Chicago Bears – Deshaun Watson, QB, Clemson

 

Cutler és a Bears szerelme odaveszni látszik, ezért kell egy potens, győztes típus, aki a jövőben vezetni fogja az amúgy nem tehetségtelen chicagói csapatot. Watson is reachnek számít, de ha franchise QB-t vásárolsz, nem mindig fontos az ár.

 

1/5 New York Jets – Jalen “Teez” Tabor, CB, Florida

 

A Jets háza táján is van elég probléma, elsősorban az irányítókérdés vár megválaszolásra, de miért fektet az ember magas pickekbe, ha nem hisz bennük? New York zöld felé egyelőre hisznek a fiatalok egyikében, és inkább Rozsdás Revis helyére keresnek hosszútávú megoldást Teez Tabor személyében.

 

tezztabor

 

1/6 Tennessee Titans – Mike Williams, WR, Clemson

 

Lassan, de biztosan épül a Titans, akik ugyan nem tartanak jó irányba ezzel az offenzív felfogással, de egy igazi X elkapó nagyon hiányzik. Tajae Sharpe egyelőre nem tud ehhez felnőni, ezért döntenek a class legtehetségesebb szélsője mellett.

 

1/7 Carolina Panthers – Jonathan Allen, DE/DT, Alabama

 

A lehetséges távozóknak köszönhetően a védőfal erősítésre fog szorulni a szezon után, ezért jöhet az alabamai szörnyeteg, aki képes a fal közepén és szélén is egyaránt pusztító erővel rohamozni az ellenfelet. Nagy halat fog az, aki Allent kihúzza, ez most jelenleg a Panthers lesz.

 

1/8 Tampa Bay Buccaneers – Jamal Adams, S, LSU

 

Van baj Tampaban is a védelem hátsó alakzatában, hiszen úgy nyelik a yardokat, mint hízó kacsa a nokedlit. Jamal Adams tehetsége és tudása megkérdőjelezhetetlen, futás ellen és coverage-ben is nagy hasznára lesz a Bucsnak.

 

1/9 Arizona Cardinals – Mitch Trubisky, QB, North Carolina

 

Az első kör giga reach-e a szintén vajnyi kevés tapasztalattal bíró Trubisky, de ha a post-Palmer érában gondolkodunk, akkor ideje befektetni egy fiatal srácba, aki meg-megvillantotta már idén, hogy lakozik benne is a franchise quarterback.

 

mitchtrubisky

 

1/10 Cincinnati Bengals – Reuben Foster, LB, Alabama

 

Gondolkodhatnánk védőfalban is, de ezúttal a Bengals inkább a leguniverzálisabb linebacker mellett dönt, akit 4-3-ban mindenhol nyugodt szívvel be lehet dobni és még esze is több van, mint Burfictnek. Hatalmas upgrade a LB-egységnek.

 

1/11 Tennessee Titans – Cordrea Tankersley, CB, Clemson

 

A támadók után jöhetnek a védők délen és ekkor jön a Clemson igazi lockdown cornere. Nagyon agresszív és magabiztos defensive back, akitől úgy félnek az ellenfél irányítói, mint a tűztől. Kell is ez az attitűd a Titans védelmébe, ha akarják tartani a lépést a csoportellenfelek támadóival.

 

1/12 Indianapolis Colts – Malik McDowell, DE, Michigan State

 

Andrew Luckot minden évben agyonverik, de idén jött három falember, akiknek idő kell, hogy beépüljenek a csapatba. Az nem kérdés, hogy jönni fog 2017-ben is, de előbb jöjjön McDowell, aki 3-4-ben defensive endként fogja ostromolni a támadófalakat, és biztosra vehetjük majd, hogy sikerrel teszi azt, mert kevés ilyen jó belső falember jelentkezett az elmúlt évek draftjaira.

 

1/13 Buffalo Bills – Malik Hooker, S, Ohio State

 

A defense elég jó, de ha valahol, akkor a safety poszton elkél a segítség. Ezért jön a Buckeyes amúgy is gyilkos védelmének egyik legnagyobb vezére, aki agresszivitását és labdaérzékenységét viszi magával Buffalóba is, ahol Rex Ryan pedig imádni fogja.

 

1/14 San Diego Chargers – Corey Davis, WR, Western Michigan

 

Sajnos Keenan Allen nem tud egészséges maradni, ezért kell egy újabb alternatíva a támadósorba. Davis kiváló elkapó, egyetemi szinten bárkit be tud fűzni, nagyon jól futja a route-okat, príma kezei vannak, így mondhatjuk, hogy tökéletes NFL-alapanyag.

 

coreydavis

 

1/15 Miami Dolphins – Dan Feeney, G, Indiana

 

Kétes, mit hoz a jövő a napos Floridaban, így az sem biztos, hogy Brandon Albert visszatér. Helyére Laremy Tunsil fog kimenni left tackle posztra, így a fal belseje némileg lyukas lesz. Feeney a legjobb guard a classban, day one starter, melyre a Dolphins le is fog csapni már korán. Ez a húzás nagyban fogja segíteni a jövőben Tannehill és Ajayi dolgát.

 

1/16 Cleveland Browns – Quincy Wilson, CB, Florida

 

Jelenleg talán a Brownsnak van a legbotrányosabb secondaryje a ligában, és ezzel nem akarjuk megsérteni Joe Hadent. Kell a vérfrissítés, valamint a segítség a túloldalára, így egy kiemelkedő tehetségű és kezdő kvalitásokkal bíró corner, mint megváltás lenne a csapatnak. A védelem első része elég pofásnak tűnik, már csak hátrébb kell a ráncfelvarrás, ez a pick pedig beleillik ebbe a felfogásba.

 

1/17 Green Bay Packers – Leonard Fournette, RB, LSU

 

Ez a húzás eléggé csapatidegen lehet, de jó lesz mielőbb lezárni a Packers futók körüli kálváriáját. Fournette korszakos zseni, akit még Elliottnál és Gurley-nél is többre taksálnak, sőt egészen Petersonhoz hasonlítgatnak. A párhuzam nem véletlen, nagyon jó a csávó, aki hosszú évekig lehet meghatározó alakja a sajtfejűeknek, akiknek égetően nagy szükségük van egy stabilan jó futóra.

 

1/18 Pittsburgh Steelers – Derek Barnett, OLB, Tennessee

 

Lassan történelme lesz a Steelers pass rush-problémáinak, melyet korábbi elsőkörös outside linebackerek sem tudtak megoldani. De eltökélt a csapat, hogy egyszer megtörik az átok és találnak egy igazi pusztító fegyvert. Nos, Barnettben megvan mindaz, ami egy sikeres OLB-hez kell a profik között.

 

derekbarnett

 

1/19 New Orleans Saints – Desmond King, CB, Iowa

 

Lassan Louisianaban is el lehet gondolkodni, mi lesz az öreg utáni időkben, de a fiatalnak jobb úgy átadni egy csapatot, hogy előbb a védelmet próbáljuk meg valamennyire gatyába rázni. Idén Rankins jött, jövőre King fog, aki ugyan nem a legnagyobb termetű corner, de technikai képzettsége ezt tökéletesen ellensúlyozza. Az NFC déli csoportjában pedig bőven lesz ki ellen bizonyítania ez.

 

1/20 Detroit Lions – Sidney Jones, CB, Washington

 

Folytatódik a Washington-run és jön a kiváló cornerük Jones személyében. Detriotban is van dolog a hátsó szekció stabilizálásakor, így egy átlagnál jóval tehetségesebb CB nem jön rosszul, sőt. Értékben Jones picit tűnhet reachnek, de rá fog szolgálni, hogy ez ne legyen így, a támadófal pedig jöhet a második körben.

 

1/21 Washington Redskins – Marlon Humphrey, CB, Alabama

 

Nem tűnik elsőszámú szükségletnek Breeland nyakára hozni egy fiatal vetélytársat, de láthattuk, hogy olykor nagy a baj Norman túloldalán. Egy egészséges verseny nem árthat ennek a szekciónak, de az biztos, hogy Humphrey elit a posztján és nem kis mélyítése lenne a CB-sornak.

 

1/22 Denver Broncos – OJ Howard, TE, Alabama

 

Csillagrombolót fog a 2016-os bajnok a legjobb tight end prospect személyében. Atletikussága emberfeletti, blokkolni is tud, hiszen Alabamaban azt kötelező, ráadásul arra sem lehet panasz, hogy túl lett használva. Kubiak pedig különösen szereti a TE-eket, főleg, ha azok ilyen képességekkel vannak megáldva.

 

ojhoward

 

1/23 New York Giants – Cam Robinson, OT, Alabama

 

Denver után New Yorkban is Albama alumni landol, szintén a támadó oldalról. Az offense fal mindig sarkalatos pontja a Giatnsnek, ez most sincs másképp, és elnézve a kollektív munkájukat, kell a segítség. Robinson nem a legkönnyebb esetek közé tartozik, pályán kívüli ügyei riaszthatják a csapatokat, de az Óriásoknak égetően kell egy elit falember, melyet benne találnak meg.

 

1/24 Kansas City Chiefs – Raekwon McMillan, LB, Ohio State

 

Szóba jöhet a pass rush is az első körben, de Kansas Cityben ezúttal úgy döntenek, hogy az ország egyik legjobb belső linebackerét hívják magukhoz, hogy sokáig erős alapját adja majd a Chiefs futás elleni védekezésének. De ha azt hinnénk, hogy csak futás ellen jó, akkor majd meg fogunk lepődni, hogy McMillan bizony passz ellen is bevethető, igazi 3 downos LB, mely ritka kincs a jelen passzorientált NFL-ében.

 

1/25 Baltimore Ravens – Dalvin Cook, RB, Florida State

 

Cook csúszását a Ravens állítja, akik bár 2016-ban hoztak egy tehetséges futót Dixon személyében, de a Seminoles futója nem egy kategóriával képvisel jobb színvonalat. Hihetetlen kezei vannak, a passzoknál félelmetes mismatch és legalább olyan elegánsan tud a labdával mozogni, mint Jamaal Charles a jobb éveiben.

 

1/26 Philadelphia Eagles – Ryan Ramczyk, OT, Wisconsin

 

Mikor van jó dolga egy fiatal irányítónak? Akkor, ha a támadófal meg tudja védeni és van ideje a zsebben dolgozni. Jelenleg ez Carson Wentznek nem adatik meg, ezért kell egy stabil pont a fal szélére, melyet Ramczyk lesz hivatott betölteni. Ezekben a magasságokban egy igazán elit offensive tackle prospect szinte ajándék a Sasoknak.

 

1/27 Houston Texans – Mike McGlinchey, OT, Notre Dame

 

A Notre Dame hagyományosan elit falembereket termel a profi ligának, így a Stanley helyét tökéletesen átvevő McGlinchey-re is mondhatjuk, hogy tehetségét és tudását tekintve az NFL-re termett. Texasban pedig szükség van egy stabil tackle-re, aki majd a jövőben Duane Brown helyét is átveszi a fal bal szélén. Addig viszont a jobb oldalon bizonyíthat, és ha jól produkál, Brock és a társak boldogok lesznek.

 

mikemcglinchey

 

1/28 Seattle Seahawks – Eric Magnuson, Michigan

 

Nem kérdés, hogy mi az első számú prioritás északnyugaton, a falat kell úgy gatyába rázni, hogy Wilsont ne üssék agyon már a szezon elején. Magnuson ezt fogja szolgálni, és nem állítunk vele nagy dolgot, ha azt mondjuk, hogy jelen pillanatban ennek a falnak még egy rookie tackle is hatalmas upgrade-nek számít.

 

1/29 Atlanta Falcons – Charles Harris, DE, Missouri

 

Fejlődőben az atlantai passz rush, de egy egész szezont csak akkor lehet végig dominálni, ha a labda mindkét oldalán megnyeri a párharcokat a fal. Ez a támadóoldalon megvan, már csak a védelmet kell ehhez felhozni. Harris pedig ezt a célt fogja szolgálni, hogy még jobban működjön az irányító siettetése és lekerüljön a teher a védelem hátsó feléről.

 

1/30 Oakland Raiders – Zach Cunningham, LB, Vanderbilt

 

Neveket tekintve a Raiders védelme nem áll rossz lábakon, egyedül a középső linebacker posztot lehetne még jobban felhúzni, ha a védőfaltól most eltekintünk. Cunningham is egy igazi three down linebacker, aki elég jó triót fog alkotni Irvinnel meg Smith-szel. Az első kör végén igen jó értéket képvisel, így ez az üzlet igencsak megérős a Raiders számára, akik hosszú évekig számolhatnak majd Cunningham magas színvonalú játékával.

 

1/31 Dallas Cowboys – Gareon Conley, CB, Ohio State

 

A passzsiettetés óriási probléma Dallasban, de rejtett kincset talál a Cowboys az első kör végén Conley személyében. Nem rossz most a dallasi hátsó egység, de Carr nem mai darab, Scandrick eléggé gyengélkedik, és bár Mo Claiborne-t meg fogják próbálni otthon tartani, kell egy potens és elit tehetséggel bíró corner a csapatba.

 

1/32 New England Patriots – Christian McCaffrey, RB, Stanford

 

Ha van álompick, akkor ez az. Az egyetemi foci legsokoldalúbb támadója egy olyan rendszerbe kerül, ahol ki tudják aknázni minden erősségét. Nagyon izgalmas párosítás lehet ez, ami ha valóban összejön, sok parádés jelenetet fog majd magában hordozni, ezt biztosra vehetjük.

 

chrismccaffrey

 

46 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
46 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Attila
Attila
2016-11-10 14:42

November 10-e van. Kicsit lehet korán kezdődik a mock draftok időpontja, azt hiszem tavaszig még elolvasok egy 684 darabot :D De akkor tartsátok ezt a jó szokást, hogy számozzátok mennyinél tartunk, kíváncsi vagyok a végére hanyas szám lesz a címben.
Olyan érzésem van, mint amikor ma reggel már azt olvasom, hogy ki lehet a demokraták 2020-as jelöltje :D :D

katonadani
Reply to  Attila
2016-11-10 14:50

tavaly 4 volt, plusz 4 final mock :) idén is számozzuk persze végig

Attila
Attila
Reply to  katonadani
2016-11-10 14:52

na mondjuk az nem is olyan sok

KidInk789 .
KidInk789 .
2016-11-10 14:47

Én először azthittem hogy valami régi cikk jött fel amikor megláttam hogy mock draft.:D de örülök neki,szeretem őket,megismerek minél több egyetemi játékost.:D

balentin
balentin
Reply to  KidInk789 .
2016-11-10 20:27

Ajánlom, hogy nézegesd az egyetemi foci beharangozóinkat, ott minden kiemelt mérkőzésnél bemutatunk – többek között – egy-egy játékost, aki vagy nagyon jó vagy pedig nagyon érdekes sztorija van.
https://fuzovelkifele.com/category/goingdeep/ncaa/

KidInk789 .
KidInk789 .
Reply to  balentin
2016-11-10 23:36

szoktam köszi! :) Szeretem őket,egyre inkább nyitok az NCAA felé is,és ehhez nagy segítség vagytok!:)

touchdown89
touchdown89
Reply to  KidInk789 .
2016-11-11 20:09

Early favorit?

Gábor Kakuszi
Gábor Kakuszi
2016-11-10 14:56

Meglepne, ha a Pats bármilyen izgalmas és jó futót választana első körben, talán ha Lewis megsérül megint. DT, DE, LB. Majd meglátjuk…

LasDen
LasDen
2016-11-10 15:01

Nem tudom elképzelni a Brownst, hogy nem QB-t fog húzni 1-re. De ugyan így a Pats-ről sem tudom elképzelni, hogy első körben futót húznak. Főleg ha Lewis formába tud lendülni.

balentin
balentin
Reply to  LasDen
2016-11-10 20:30

Nincs olyan QB, akit nekik érdemes lenne kihúzniuk, főleg úgy, hogy Kessler tényleg mutatott jó dolgokat. Ha más csapat szerint meg van ilyen irányító(/másvalaki) és megfelelő ellenértéket adnak, akkor azonnal ki fognak mozogni 1/1-ről. Ezt látom elképzelhetőnek, de BPA alapon 1/1-re Myles Garrett egy príma üzlet. Jobbat nem is kívánhatna senki.

touchdown89
touchdown89
Reply to  balentin
2016-11-11 20:08

“Jobbat nem is kívánhatna senki.”. Szerintem Garrett-et más véleménnyel van erről.

Biztos jó 1/1-nek lenni, ugyanakkor mégis rossz, hogy legjobb játékosként a legrosszabb csapatba kerülsz és a Browns esetében ezt hatványozottan kell érteni. Az a kedvező helyzet a játékos szempontjából ha van egy jobb csapat, aki rossz évet fog ki és elől húz, lásd Dallas. Sok pénz pipa és esély is van a SB-ra.

bg
bg
2016-11-10 15:19

A Browns helyében rámennék Cutlerre valami közepes pickért és vinném Pepperst vagy Garrett-et 1/1-re. A Patriotsnál kizártnak tartom ezt a picket, bár örülnék. ahogy előttem is írták DE/OLB, esetleg DT jöhet, de a CB-n sem döbbennék le, főleg ha nem lesz ekkora CB run az első körben. Offensebe maximum OT-t tudok elképzelni.

bg
bg
Reply to  bg
2016-11-10 15:20

..egyébként én nagyon szeretek mockokat olvasni, szóval hajrá! :)

balentin
balentin
Reply to  bg
2016-11-10 20:23

Ezt örömmel vesszük!

katonadani
Reply to  bg
2016-11-10 15:53

felesleges cutlerért trade-elni szerintem, jól vannak ők Kesslerrel (meg Hue Jacksonnal)

bg
bg
Reply to  katonadani
2016-11-10 16:45

valószínűleg igazad van, kb nulla ennek az esélye, akárcsak a QB-húzásnak 1/1-re. A helyükben ha valaki nagyon szeretne 1/1 lenni, azt jól lehúznám, akár úgy is, hogy a Browns 1/4-ét plusz Cutlert kérném. Annyira rosszul nem járhatnak, plusz szerintem ott is kihúzhatnám Garrett-et ugyan úgy. még egy 4. köröst is simán kérhetnek emellé, ha akarnak.

Kessler jó, de Cutler szerintem jobb, vesztenivalójuk egy ilyesmi tradel nem nagyon lenne, és értem a gondolkodásmódjukat, de lehet, hogy ezen kissé változtatnak ilyen év után, kicsit kevésbé lesznek türelmesek az építkezéssel.

Gábor
Gábor
2016-11-10 15:24

A Brownsba annyi lyuk van hogy sokkal jobban járnak ha az 1/1et megint eladják nagyon drágán és próbálnak kb 15 picket összeszedni idén hátha pár használható játékost összeszednek ha lesz valami mag ami köré érdemes építeni akkor jöhet az irányító de Kessler nem tűnik teljes homálynak szóval feltétlenül nem kell leváltani őt de jobban járnak ha inkább húznak 2xer 3xor az első körben aztán hátha elindul valami.

Laszlo Kuhn
Laszlo Kuhn
2016-11-10 16:24

Nem tudom előfordulhat e hogy 1/23-ig ne húzzanak LT-t. Illetve kicsit erősnek érzem a CB run-t. De novemberre tökéletes amúgy. Akárcsak Pittsburgh-be Barnett.

katonadani
Reply to  Laszlo Kuhn
2016-11-10 16:35

OT class gyenge, CB elég jónak tűnik

ClayMatthews52
2016-11-10 17:34

Én nem bánnám a Packersnél a RB picket. Más nagyon nagy lyuk amúgy nincs. Illetve a szerződéshosszabbítások után meglátjuk.

ClayMatthews52
Reply to  ClayMatthews52
2016-11-10 19:17

ja és nem bánnám, ha McCaffrey lenne az, mert fehér RB>>>>> minden más RB. Peyton Hillis :(

balentin
balentin
Reply to  ClayMatthews52
2016-11-10 19:28

Nagyon ráizgultál McCaffrey-re :D
Egyébként nagyon érdekes kis nász lenne.

ClayMatthews52
Reply to  balentin
2016-11-10 19:30

izgalmas lenne, pont ezért esélytelen a Packersbe :D amúgy próbálom elviccelni, de tényleg bírom a fehér RB-ket, mert kuriózumok

touchdown89
touchdown89
Reply to  ClayMatthews52
2016-11-11 19:54

Nekem pedig annyira idegen a fehér RB. Rövidke Akármelyik futó hirtelen eszembe jut az csak színes bőrű.

ClayMatthews52
Reply to  touchdown89
2016-11-11 19:59

ezért kuriózum :D

touchdown89
touchdown89
Reply to  ClayMatthews52
2016-11-11 20:00

Az biztos, de én bírom a fekákat! :D Komolyabbra fordítva a szót nekem bántja a szemem a fehér futó, nem nagyon tudok megbékélni vele.

renningan
renningan
2016-11-10 20:34

Tavaly több szerkesztő és még Buday Zoli is Cornert húzott volna a Lionsnek. Már akkor is mondtam, hogy ez ki van csukva, de most is elmondom: kizárt, hogy cornert húzzunk az első körben.

Egyrészt kezdjük ott, hogy Slay top5-ös CB, illetve Lawson kezd a szezon előrehaladtával hozni egy jó szintet. Utóbbi akár már jövőre is egy top CB lehet, a legutóbb pl szinte teljesen kivette Diggset a játékból. Illetve nekünk is van egy saját Diggsünk slotba, akitől nagyon sokat várnak. Biztos, hogy nem lesz CB pick, pláne nem reach, főleg úgy, hogy erős a CB class, mint olvasom.

Idén mindenki nagy DT rusht várt az első körben, aztán a harmadikra is jutott az első körös tehetségekből. CB ugyanez lesz, ha a Lions húz is (amit nem hiszek), az maximum második körben.

A Lions legnagyobb hiányposztja jelenleg a linebacker. Sem mennyiség, sem minőség nincs. Sőt, még akkor sem lenne, ha Levy visszajönne, mert egy LB poszt még akkor is megoldatlan lenne. Szinte biztos, hogy LB-t fogunk húzni.

Az LB után jön a pass rusher, majd, ha Boldin esetleg visszavonulna, akkor az elkapó. Még a támadófalembert sem nagyon zárom ki, mert Walford és Reiff szerződése is lejár, bár utóbbira talán Tomlinson végre alkalmas lesz (eddig bust), utóbbit meg Robinson jól pótolta, ki tudja.

Még a DT is előrébb van jelenleg mint a CB, ugyanis Walker szerződése lejár, Ngata pedig gyenge.

Tehát: LB, WR, DE, OT/DT, CB

renningan
renningan
Reply to  renningan
2016-11-10 21:24

Amúgy azt leírhatnád, hogy 1/20-on ki lenne a legjobb LB nekünk :)

balentin
balentin
Reply to  renningan
2016-11-10 21:28

McMillan egy 4-3-as rendszerben nevelkedett MLB-ként, így a Lionshöz eredetileg őt mondanám. Aztán jönne Cunningham. Az első kör ezennel bezárult.

Kopi3.14
Kopi3.14
2016-11-11 11:38

Ha az 1/1-et nem is, de az 1/középmezőnyt eltradelni nem lehetne valakivel a Brownsnak?

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2016-11-11 12:09

1/1-et is simán trade-elhetik, meg a középsőt is. De ilyen korán még felesleges trade-eket beletenni a mockokba, majd áprilisban :)

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  katonadani
2016-11-11 15:48

Persze, hogy eltradelhetik, de van-e olyan csapat, akinek annyira fontos igénye van, hogy nagyon kapós játékost feltétlen el akarjon vinni? Idén nem érzem ezt.

katonadani
Reply to  Kopi3.14
2016-11-11 16:36

Még. Nagyon messze vagyunk

AwesomeOne
AwesomeOne
2016-11-11 13:58

A Giants Tunsil-t sem vitte el a pályán kívüli dolgai miatt. Problémás játékos oda draft-ról nem jön, ez holtbiztos. Így Cam Robinson is ki van lőve.

touchdown89
touchdown89
2016-11-11 19:58

YEAAAAAAHH mock draft time!! :D

Laikus véleményem a mockkal kapcsolatban, hogy Fournette előbb ki fog menni. Meglepődnék, ha ennyi csapat elszalasztaná a lehetőséget egy “korszakos zseni” draftolására.

Érdekesség, hogy Peppers-et egy másik magyar NFL-es oldalon a Ravenshez mondták, itt meg már jóval előrébb kimegy és ezt tartom inkább valószínűnek.

Egy-két poszt van a Ravens-nél, ahova nem vártam picket, az egyik a RB (a másik meg a TE). :D Nah, ennyit a “tudásomról”, bár ez a mock nem jelent semmit, illetve tudjuk, hogy a BPA alapon húznak a Ravens-nél.

Álompick kategória: Garrett, Fournette

Aminek még örülnék: Jonathan Allen, Mike Williams (bár jövőre egy C.Ridley-nek örülnék a legjobban :D), egy jó CB

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x