Connect with us

Hír

Ennyit tesz egy jó mentor

A Falcons a 2015-ös draft első körében választotta ki a pass rusher Vic Beasleyt, aki nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket karrierje első évében. Hogy ezért vagy sem, de a Falcons leigazolta augusztusban a veterán klasszis Dwight Freeney-t, akit elképesztően sokat tanulhatott a fiatal védő:

 

“Vic nagyszerű. Figyel rám és rengeteg dolgot megfogad azok közül, amiket mondtam neki. Látni is lehet a pályán. Megtalálja a játékokat és a játékok megtalálják őt. Nagyszerű ezt látni és remélhetőleg hasonlóan sikeresen folytatásban lesz része” – mondta Freeney.

 

Oct 30, 2016; Atlanta, GA, USA; Atlanta Falcons outside linebacker Vic Beasley (44) celebrates a sack with defensive end Dwight Freeney (93) against the Green Bay Packers in the second quarter at the Georgia Dome. Mandatory Credit: Brett Davis-USA TODAY Sports

O

 

Freeney a 2002-es draft első körében került a ligába, a Colts választotta ki. Hétszeres Pro Bowler, négyszeres All Pro, 2005-ben az év védőjének is megválasztották és karrierje során 122,5 sacket gyűjtött. Hála neki Beasley idén már 9,5 sacket gyűjtött, mindössze fél sackre van az első helytől. Ezért is lenne fontos például a Brownsnál, hogy ne csak fiatalokkal legyen tele a csapat, hanem akadjon egy két veterán klasszis, akitől a tehetségek tudnak tanulni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!