Connect with us

Hír

Jenkins Pryornak: Egy rakás szar vagy a szememben

A New York Giants nem meglepő módon legyőzte a Cleveland Brownst, a Giants cornere, Janoris Jenkins pedig úgy gondolta, hogy jó ötlet kiírni Twitteren a mérkőzés után, hogy Terrelle Pryor egy rakás szar és semmit nem ér.

 

NFL: New York Giants at Cleveland Browns

 

Hogy ezt miért tette, nem tudni. Minden esetre korábban is bekóstolta már a Browns elkapóját, akkor azt mondta a Pryorról, hogy a statisztikáit csak annak köszönheti, hogy többnyire zónavédekezések ellen játszott eddig. Erről Pryon nyilvánvalóan nem tudott, ugyanis a Giants ellen is felpakolt 131 yardot hat elkapásból, talán ez fájt a hatalmas pénzért idén szerződtetett cornernek.

 

Pryor ráadásul az erkölcsi csatát is megnyerte, amikor válaszképp annyit mondott, hogy Jenkins egy nagyszerű corner és a legjobbakat kívánja neki a továbbiakban. Az elkapó pedig továbbra is folytatja a remek játékot: ha továbbra is zónavédekezések ellen fog játszani, akkor az irányítóból elkapóvá avanzsáló játékos első szezonjában rögtön 1000 yard fölé juthat és jó esélye van a Pro Bowlra is. Mindezt a liga messze legrosszabb csapatában.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!