Connect with us

Hír

A newtoni szócsata

Cam Newtonnak nincs könnyű szezonja, a csapat nem hasít, rá pedig folyamatosan utaznak. Amiben nincs is semmi meglepő, nem ritkán ő maga is tesz értük, csakhogy az ellene elkövetett durvaságokat igen ritkán honorálják a bírók zászlókkal, ami azért fair lenne. A játékos így nyilatkozott az ellene be nem fújt szabálytalanságokról:

 

Számomra már nem élvezetesek a meccsek, nem érzem magam biztonságban a pályán. Elég volt. Fel fogom keresni Roger Goodellt és beszélek vele erről. Az egy dolog, hogy sisakkal leütköznek futás közben. De hogy a zsebben sem érezhetem magam biztonságban, az már teljesen más. Nem hinném, hogy lenne más a helyemben, aki nyugodtan tűrné, hogy a bírók folyamatosan “elfelejtik” bedobni a zászlókat az ellenem elkövetett szabálytalanságokra. Tervezem, hogy Goodellel beszélek erről.”

 

2157889318001_5118164771001_5118165238001-vs

 

Roger Goodell reagált is rá, ígéretet tett Cam Newtonnak arra, hogy megvizsgálja az ellene elkövetett szabálytalanságokat, amelyekre nem repült zászló, és meg is hallgatja erről a regnáló MVP-t, miután Ron Rivera, a Panthers főedzője telefonon beszélt a komisszárral. Persze sokan nem értenek egyet Newton “hisztijével”, köztük Marcus Gilbert, a Steelers tackle-je sem:
Big Bent többször ütik meg, mint más irányítót a ligában, de sosem sopánkodik emiatt. Ez a futball. Ha a pályán vagy, és félsz, hogy megütnek, akkor nincs helyed ott, főleg nem egy futkározó irányítónak. Nem beszélve arról, ha a futásai során leütközi a nála kisebb cornerbackeket, safetyket, akkor ők sem panaszkodnak. Ha sokat ütik, akkor az edzőinél kéne reklamálnia azért, hogy változtassák meg a gameplant, és helyezzenek nagyobb hangsúlyt a pass protectionre, így volt ez nálunk is. Newton a regnáló MVP, ezért céltáblája a védőknek, plusz a játékstílusa miatt is, és amiatt, ahogy ünnepelni szokott, de azt nem gondolom, hogy bárki is direkt sérülést akarna okozni neki.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!