Connect with us

Hír

Arians: Fogalmam sincs, hogy hozzam rendbe az offense-t

A Cardinals tavaly 13-3-as szezont produkált és az NFC döntőig meneteltek. Idén viszont nagyon látványosan nem megy a szekér, a 4-6-1-es mutatójukkal szinte garantáltan kiestek a rájátszásért folytatott küzdelemből. Ennek legfőbb oka a szenvedő offense és Bruce Arians mesternek fogalma sincs, hogy lehetne rendbe hozni az egységet.

 

Nagyon frusztráló ez, és ilyenkor elsősorban magaddal kell kezdened és megnézni, hogy nem-e kérsz olyat, amit a játékosok nem tudnak megcsinálni. Azt hiszem, hogy a labda elkapása nem ide tartozik.” – mondta Arians.

 

dt-common-streams-streamserver

 

A 33 éves Larry Fitzgeraldot leszámítva, aki tündököl idén is, nincs potens elkapója a Cardinalsnak. Vagyis van, több is, csak pocsékul játszanak. Michael Floyd például a szerződéséért küzd, de a 28 elkapásból 410 yard és 3 TD nem valami combos. Főleg, hogy a meccseken is sorra ejti el a labdákat, a legutóbbi Falcons elleni mérkőzésen például egy 4&7 szituációban. Vagy ott van John Brown, aki nem tud egészséges lenni, míg JJ Nelson egy drop-gyár.

 

 

A Cardinals baja fejben keresendő, az 100 százalék, ugyanis a liga legrosszabb passz elleni védekezése ellen nem lehet ilyen inkompetens játékot felmutatni. Az is beszédes adat, hogy a csapat második legtöbb elkapásával, elkapott yardjával és TD-jével a futó David Johnson rendelkezik, sőt, ő egymaga hozza az offense yardjainak felét. Valami nagyon eltört a csapatban tavaly óta.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!