Connect with us

Hír

Beckham már a Super Bowlra gondol

Miután a Giants legyőzte egy végtelenül szoros meccsen a Bengalst, a csapat sztárelkapója, Odell Beckham már a Super Bowlra gondol.

 

“A Super Bowl a cél. Érzem az erőt a csapatban, a védelmünk egy Super Bowl védelem” – mondta Beckham, aki szerint a támadók is igyekeznek felnőni a védelemhez. Az esélyek tényleg jók, hisz a 6-3-as kezdés után most jön a könnyű rész a Chicago Bearsszel és a Cleveland Brownsszal, onnan pedig, elnézve pedig a többi csapat szenvedését, szinte borítékolható a rájátszás.

 

hi-res-2e217f6a47e43acb4b6472562faa9e00_crop_north

 

Beckham egyébként nem áll távol az igazságtól, tényleg jó a Giants védelme. Igaz, ezt a statisztikák nem feltétlenül mutatják, hisz ha azt nézzük, a Giants engedi a 11. legtöbb passzolt yardot az ellenfeleknek és ők szerezték a 3. legkevesebb sacket, egyedül az engedett futott yardokban teljesítenek jól (7.). Viszont ez az offense hibája, akik nem bírnak elég időt a pályán a tölteni. Ugyanis a Giants engedi a 11. legkevesebb pontot az ellenfeleinek, az 5. legkevesebb yardot passzonként és futásonként, illetve a negyedik legrosszabb passer ratinget. Egyszerűen túl sokszor támadnak ellenük és a sok kicsi sokra megy, különben pedig egy top védelemről beszélhetünk.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!