Connect with us

Hír

Brady: Michael Bennett a legjobb védő a ligában

A New England Patriots a Seattle Seahawkst fogadja vasárnap este, ami a forduló legjobb meccsének ígérkezik. A vendégeknél viszont nem lesz harcra fogható Michael Bennett, ám ezt Tom Brady egyáltalán nem bánja, ugyanis szerinte “ha nem ő legjobb védőjátékos a ligában, akkor nem tudja, ki lehet az”.

 

 

Super Bowl XLIX - New England Patriots v Seattle Seahawks

 

Hogy ő e a legjobb, azon lehet vitatkozni, viszont kétségtelen tény, hogy Bennett messze az egyik legalulértékeltebb védő a ligában. 2009-ben került az NFL-be draftolatlanként, de 2011 óta szinte folyamatosan elit teljesítményt nyújt. Futás ellen kiváló, passz rushban zseniális. Utóbbi, bár nem mutatkozik meg sackekben (karrierje során csak egyszer sikerült tízet elérnie), viszont siettetésekben és hitekben igen, top5-ös pass rusher már évek óta.

 

Az alulértékeltségnek persze megvan az ára. Eddig mindössze egyszer lett Pro Bowler és csak a 12. legjobban kereső defensive end, amit egyébként párszor már szóvá is tett, főleg akkor, amikor látta, mekkora pénzeket kap Olivier Vernon, Von Miller vagy Fletcher Cox. Igaz, ennek ellenére soha nem holdoutolt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!