Connect with us

Hír

Cooksnak nem tetszik, hogy nem kap labdát

A New Orleans Saints ízekre szedte a Ramst, hét TD-t tettek fel a táblára, viszont Brandin Cooks elkapó egyetlen egy labdát sem kapott. Ez pedig nagyon zokon esett neki és megjegyezte, lehet, hogy inkább üzletembernek kellene állnia: azaz kímélnie magát, hogy majd teljesen egészségesen tudja tesztelni a piacot.

 

5751a37a7d09b-image

 

Cooks a 2014-es draft első körében lett kiválasztva, tehát a 2017-es szezon végéig van élő szerződése, illetve a Saints lehívhatja az ötödik éves opcióját is, szóval jó sokáig kellene kímélnie magát. Abban viszont valamilyen szinten igaza van, hogy tényleg kevesebb labdát kap, mint amire számítani lehetett a szezon előtt.

 

Tavaly 84 elkapással, 1100+ yarddal és 9 TD-vel zárta az évet, az ideinek pedig a várakozások szerint még jobbnak kellett volna lennie. Ehhez képest ilyen ütemben (51 elkapás, 6 TD, 700+ yard) jó, ha a tavalyi évét meg tudja ismételni. Ezzel amúgy még nem is lenne olyan nagy baj, hisz tavaly remek szezonja volt, viszont az már bosszanthatja, hogy az újonc Michael Thomas (65 elkapás, 750+ yard, 7 TD) és a másodéves Willie Snead (51, de csak 10 meccsen) is több labdát kap nála. Persze ez Drew Breesnek is köszönhető, aki szereti szétosztani a labdáit, de ettől függetlenül Cooksnak inkább örülnie kellene, hogy győz a csapat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!