Connect with us

Összefoglaló

Egy nagy -ó jaj- ez a Browns

A 10. hét is elstartolt, miután a Baltimore Ravens 28-7-re legyőzte a Cleveland Brownst. Nem volt egy kifejezetten színvonalas találkozó, viszont tartogatott jó pár érdekességet, elsősorban a Barnák szempontjából. A Ravens pedig az egyetlen csapat a csoportjában pozitív mérleggel. Értékeljünk!

 

A mérkőzés legjobbja: Steve Smith

 

Steve Smith jelenleg 14349 yarddal áll a 8. helyen az örök ranglistán, az este előzte meg Reggie Wayne-t és mindössze 231 yardra van Marvin Harrisontól. Ráadásul már csak három elkapás kell, hogy átlépje a bűvös ezres határt. Emellett ő volt a csapat legjobbja este, öt elkapásból 60 yardot és egy TD-t gyűjtött, öröm nézni a játékát. Rajta kívül volt még egy elkapó, akinek nagyon örülhettek Baltimore-ban, mégpedig a másodéves Breshad Perriman, aki szintén jó napot fogott ki és bemutatott pár elképesztő elkapást a meccsen.

 

 

Meg kell még említeni Terrell Suggsot, akinek volt egy fumble-t érő sackje és egy interception érő ütése. Azt nyilatkozta korábban, hogy nem akar nyeretlen csapattól kikapni, hát tett érte.

 

A mérkőzés legrosszabbja: Josh McCown

 

McCown bejött Cody Kessler helyére, a második labdája pedig rögtön egy INT lett, igaz, az Suggsnak volt köszönhető. Így hát később összehozott egyet teljesen egyedül. A labdáinak a fele sem ment jó helyre, 6/13, 59 yard és 2 INT volt a mérlege. Hue Jackson vajon mire gondolt?

 

GTY 607562470 S FBN SPO USA OH

 

A mérkőzés csalódása: Hue Jackson

 

Cody Kessler nem volt elit. Viszont 11 jó passza volt 18 kísérletből, kiosztott egy gyönyörű TD-passzt és viszonylag jól tűrte, hogy nincs előtte támadófal. Ennek ellenére Jackson mester úgy döntött, hogy padra ülteti és beküldi McCownt, ami ordas nagy melléfogás lett. Teljesen érthetetlen, hogy miért nem játszott a fiatal, eddig a vártnál jóval ígéretesebb tehetség egy cserekaliberű veterán kedvéért.

 

A mérkőzés meglepetése: a két támadófal

 

Marshal Yanda nem játszott a Ravensben, Joe Thomas pedig pocsék volt a Brownsban. Utóbbin úgy gázolt át kétszer is Suggs, hogy rossz volt nézni, előbbi nélkül pedig nagyon középszerű volt a Ravens támadófala. Az ellenfél védelmei gyakorlatilag a backfielden éltek, rengeteg volt a sack (2 Browns, 4 Ravens) és a negatív yardos szerelés, de nem volt értékelhető futójáték (Browns 13/33, Ravens 34/119) se.

 

Tanulság:

 

A Browns örökmérlege 461-461-10. Történetük során még soha nem álltak negatív mérleggel, szörnyű időket él meg a franchise. Idén egyszer sem kaptak 25 pontnál kevesebbet és nem látszik, hogy tudnának meccset nyerni idén. A csapatból hiányoznak a veteránok, akik mellett a fiatal tehetségek fejlődni tudnának. Amúgy Jamie Collins jól játszott, 9 tackle-je és egy sackje volt, jó lenne, ha megtudnák hosszú távon tartani.

 

6f89f2f839eb40da9c6a90109a3bc92a-6f89f2f839eb40da9c6a90109a3bc92a-0

 

A Ravens sem volt csodálatos, Flacconak volt pár nagyon homály passza, két INT-t is dobott. A futójáték nem tarol, a passzjáték középszerű, a sorsolásuk is nehéz, még így is nehéz őket az amúgy durván megzuhant Steelers elé tenni a rangsorban. Muszáj lesz javítaniuk, ugyanis idegenben még pályára fognak lépni Dallasban, New Englandben, Cincinnatiben és Pittsburghben is, ez a játék pedig édes kevés lesz. Ráadásul az sem biztos, hogy a hazai pályán esetleg hozott Dolphins-Eagles-Bengals hármas elég lesz a csoportgyőzelemhez.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!