Connect with us

Összefoglaló

Ezúttal sem volt elég a mogyesz snapsz a délieknek – összefoglaló

Három AFC South csapat is a 19 órás sávban játszotta le a maga mérkőzését, és ahogy Eric Cartman sem aratott sikert a South Parkban, úgy most is csak részsiker született a déliek menetelésében – az se sokon múlt! A Titans dolga volt a legegyszerűbb papíron, a Texans hiába nem túl meggyőző, otthon még nem talált legyőzőre, és így várták a Chargerst, a Jaguars pedig a liga legrosszabb formában lévő csapatai táborát erősítve harcolt a becsületéért. Hogy sikerült-e, egy kis olvasás után megtudjátok.

 

south-park-s03e14c11-a-refueled-confederacy-16x9

 

Tennessee Titans 27 – 21 Chicago Bears

Papíron egy nagyon könnyű meccs várt a vendégekre a hazai csapatnál lévő sérüléshegyek miatt, mégis a Titans drukkereknek kellett izzadnia a meccs végén.

 

Hiába csak a harmadik számú irányító játszott, hiába nem volt Jeffery és Miller személyében a két legveszélyesebb Bears elkapó a pályán, így is a Bears kezében volt a győzelem – szó szerint, mert 10(!) dropjuk volt a meccsen. A vezetés megszerzése után a Titans fordított, és úgy tűnt bebiztosítja a győzelmet, 27-7-es hátrányból azonban a Bears visszajött, és 47 másodperce maradt arra, hogy a Titans 7 yardosáról 4 próbálkozásból megnyerjék a meccset – nem jött össze. Barkley rekord közeli 54 passzkísérletből dobott 316 yardot, amiből 3 TD és 2 INT lett, élete első kezdő meccsén ez nem vészes.

 

south-park-season-3-episode-14-2-26b2

 

A Titans majdnem belealudt a kényelmes vezetésbe, pedig a nagy része úgy alakult, ahogy ők akarták. Marcus Mariota második évére igazolni látszik azt a második picket, amiért a tavalyi drafton elvitte őt a Titans, nagyszerűen sikerült köré egy támadófalat építeni, a playbookot meg tökéletesen szabták az erősségeire, és ugye ne felejtsük el a két futót sem, ahol most az újonc Derrick Henry hozta a TD-t a Titánoknak. A PO remények életben tartása miatt létfontosságú volt ez a győzelem, de a meccs kimenetelét látva jót fog nekik tenni a megérdemelt pihenés.

 

 

Jaxonville Jaguars 21 – 28 Buffalo Bills

A Jaguars a becsületéért lépett pályára, míg a Billsnek akár a rájátszás sem tűnik olyan távoli célnak.

 

Sammy Watkinst a héten szinte váratlanul aktiválta a Bills, és ha már aktiválta, akkor használta is – meg is látszott a hazaiak támadójátékán. Tyrod Taylor 166 passzolt yardjának majdnem felét (80 yard) ő kapta, bele se merek gondolni, mi lett volna, ha ő nincs. Shady McCoy viszont kihúzta csapatát a csávából, 134 scrimmage yardot és 2 TD-t és egy 2 pontos kísérletet szerzett. Nem volt egyszerű találkozó Rex Ryanék számára, többször is ők voltak hátrányban, de a védelmük féken tudta tartani a Jaguars rohamait, így a minimális támadó teljesítmény is elég volt a győzelemhez.

 

314_red_badge_of_gayness_19

 

Ez a Jaguars úgy tűnik menthetetlen a top5-ös draftcetlitől, képtelenek a győzelemre. Ma elmaradt a “Garbage Time” Bortles-show, hiszen még vezettek az utolsó negyedben, de az ember mit tud mondani, amikor game winning drive 4th & 4-nél delay of game szabálytalanságot vétenek? Az 5 yardos büntetés után nem sikerült a passz, onnantól pedig a Bills lemenedzselte a meccset. Bortles 2 TD-t passzolt, nem adta el, viszont csak 126 yard jött neki össze a passzaiból. A védelem hiába szerzett 5 sacket is, néhány nagy játékot benéztek, ami megpecsételte a sorsukat.

 

San Diego Chargers 21 – 13 Houston Texans

Eddig tartott a Texans hazai pályán tartó veretlensége, a bye weekről visszatérő Chargers túl nagy falatnak bizonyult.

 

O’Brien lehet, hogy egy Bradyvel QB guru volt, de Osweiler messze nem mérhető a Pats kiválóságához. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a top elkapójuk mellé hoztak az FA piacról egy irányítót és futót, a draft első körében pedig egy elkapót a túloldalra is, és egyszerűen nem megy. Osweiler a futott TD-jén kívül nem tudott mást hozzátenni a támadásokhoz, ráadásul 3 INT-et is sikerült összehoznia (igaz az utolsó egy hail mary volt). Önmagától alig-alig sikerült átmenni a Chargers térfelére, a védelem és a speciális egység viszont kétszer is jó helyzetbe hozta a támadókat, ám az egyikből egy Miller fumble, a másikból egy mezőnygól született. Ha ez nem lenne elég, a Titans is jön föl a nyakukra, szóval hátra sem dőlhetnek azzal, hogy majd a védelem elintézi.

 

314_red_badge_of_gayness_6

 

A Chargersről nehéz mit írni, mert azt hozták, amit tudnak. Rivers szokásához híven sokszor támaszkodott elkapóira, 3 különböző játékosának osztott ki TD passzt, egyetlen INT rontja a statisztikáját. Melvin Gordon ma nem nyújtotta az idén megszokott monster számokat, de a 4,11-es yard/carry átlag tökéletesen elég volt erre a találkozóra. A védelem lehalászott 3 passzt, kiharcolt egy fumble-t, túl nagy nyomást ugyan nem gyakoroltak Osweilerre, de nem is kellett. Azt a minimumot hozták, ami a győzelemhez bőven elég volt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!