Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #12

Ráfordultunk a legtöbb liga alapszakaszának utolsó egy-két hetére, minden egyes waiver-mozdulat kritikus. Teljes csatarendbe!

 

WAIVER WIRE

 

Taylor Gabriel

 

Itt az idő. 16 snapet töltött fenn négy meccsen. Ebből 68 yard, 6 TD. Lesz itt még ihaj-csuhaj.

 

gabriel

 

STOCK UP

 

Colin Kaepernick

 

Minden héten itt lesz, amíg világ a világ. Mert minden héten elit számokat hoz, és még mindig FA sok helyen. Ne csináljátok ezt velem, mert idegállapotba kerülök.

 

Kenneth Dixon

 

Az RB2-piac elég inkonzisztens volt idén. Rodgers bejött, Christine Michael igen is, meg nem is, Derrick Henry nem igazán, Booker is harmatos, Spencer Ware megint csak igen. Ebben a helyzetben Dixon igazán értékelhető – eddig is a lehetőségek határán mozgott, most viszont úgy tűnik, átveheti a vezető szerepet West részéről, a hétvégén már a snapek közel felét a pályán töltötte.

 

Rex Burkhead

 

Gio Bernard távollétében azt hihettük, hogy majd Jeremy Hill változik vadállattá az utolsó hetekre, viszont nagyon nem így lett. Burkhead több snapet kapott, és háromszor hatékonyabban váltotta a kevesebb labdáját yardra, mint Hill. A passzok terén viszont kevesett kapott, ez komolyan limitálhatja.

 

Anquan Boldin

 

Anquan Boldin mindig is a megbízható középerős játékos volt. Nagyon kevés helyen van csapatban, annak ellenére, hogy a Lions legtöbb RZ-célpontot felmutató játékosa, amivel kompenzálni tudja néha

 

9503677-anquan-boldin-tavon-young-nfl-preseason-detroit-lions-baltimore-ravens-850x5601

 

Malcolm Mitchell

 

Mitchell megbarátkozott a pályával, a második hete tölt el WR1-szintű snapszámot a gyepen. Ugyan a TD-k terén nem fenntartható a teljesítménye, Belichick könnyen WR2-be tolhatja őt, pláne, hogy Gronk megint lesétált meccs közben.

 

STOCK DOWN

 

Jared Goff

 

A 49-ers párosításon kívül a rookie ligaelit passzvédelmek ellen fog játszani, a hétvégén pedig a New England valószínűleg felfalja a lelkét.

 

la-1471229831-snap-photo

 

JAX-elkapók

 

Ahogy említettem múltkor is, a JAX légitámadására a szezon 4 legnehezebb meccséből 3 most vár, ráadásul egymás után. Aki Robinsonra (vagy Bortlesre) támaszkodik pontszerzésben, annak lehetnek gondjai, pláne a playoffban.

 

Jay Ajayi

 

Van gond. Borzalmas számokat hozott a 49ers ellen, legalábbis messze nem aknázta ki a liga legrosszabb futásvédelmét, és az egész csapat köhögött ellenük rendesen. Viszont nehéz elképzelni egy hiteles visszapattanást, mivel sorban a liga 2., 6., 5., 14., és 11. futásvédelme ellen fogja felvenni a kesztyűt.

 

9708685-jay-ajayi-nfl-san-francisco-49ers-miami-dolphins-850x5601

 

Delanie Walker

 

Sajnálom, de valakinek ki kellett mondania. Walkernek fájni fog az utolsó néhány hét. Mariota a legkeményebb matchupot fogja kapni, és ha ez nem lenne elég, kifejezetten jó TE-fogással rendelkező csapatokat kaptak mellé. Meglátjuk, Walker mire képes, de pont megfoghatják a körülmények annyira, hogy kicsússzon a kezdőkből. Tartós tejet már ne vegyen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!