Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 # 11

Nézzük, a fantasy-alapszakasz végéhez közeledve kivel turbózzuk fel a csapatunkat!

 

WAIVER WIRE

 

Tyler Boyd

 

Gio Bernard és AJ Green kólázgatnak jövő szeptemberig, úgyhogy Boyd kiharaphat egy komoly darabot a labdákból. Ugyan ott van LaFell, sokkal gyakoribb az, hogy egy “noname” játékos ugrik be a köztudatba, mint az eddig WR2…hiszen okkal volt WR2.

 

boyd

 

STOCK UP

 

Colin Kaepernick

 

Kaep sokadjára szerepel itt a listán, és sokadjára mondom el: VEGYÉTEK FEL! Az elmúlt három hétben kezdő QB-pontokat hozott, sőt kényelmes Top10. A valóságban nem dob túl jól, de Kelly támadójátékának gyorsasága sok passzkísérletet von magával, és a garbage time komolyan megsegíti őt. Ami a legnagyobb előnye azonban, hogy a futásképességének köszönhetően nagyon magasan van a padlója, tehát még rosszabb napokon is tud termelni.

 

Colin Kaepernick

 

Wendell Smallwood

 

Sproles borda, Mathews térd. Legalább egy hétig komoly potenciál fog Smallwoodban rejtőzni.

 

Tim Hightower

 

Ingram bekerült az agyrázkódás protokollba, igaz 10 napja van regenerálódni. Ha csak kicsit is leszűkítik a snap countját emiatt, akkor Hightower bomba formát mutathat a 12. héten.

 

Jeremy Hill

 

Gio Bernard és AJ Green kiesésével (Boydhoz hasonlóan) meglódulhat a szekere, ne most adjunk túl rajta, hanem inkább vegyük meg valakitől, amíg még lehet. A Ravens és az Eagles nem fog sokat engedni neki, de aztán jön egy Browns, Steelers és Texans.

 

jeremy-hill-touchdown-run-against-carolina

 

Tajae Sharpe

 

Tajae Sharpe hivatalosan sem sleeper többé! Ezért, bizony ezért dédelgettem őt a rosteremen, mert előbb-utóbb beindul. Mindenképpen érinteni fogja őt is Mariota várható zuhanása, de talán kevésbé, mint a többieket.

 

Adam Thielen

 

Thielen nagy meglepetés. Őszintén szólva nem különösebben értékes, de ha valakinek kifogytak a támadókészletei, akkor őt érdemes lehet megcélozni.

 

Gary Barnidge

 

Amíg McCown van a kormány mögött, fog Barnidge-nak passz jutni bőven.

 

STOCK DOWN

 

Marcus Mariota

 

Szép volt, jó volt, köszönjük a vad utazást, de ennyi elég is. Mariota hátralevő meccsei pont a fantasy playoffra esnek, és nem túl jók a kilátások. A Bears otthon kevés pontot enged az irányítóknak, majd a pihenőhét után a Denver gondoskodhat a csapatod kieséséről.

 

mariota

 

Big Ben

 

Most kell elcserélni Big Bent. A 12. héten jó eséllyel nagy pontot fog hozni, utána viszont folytatja az összeomlását. Kevés yardot és kevés TD-t dob, és még csak most jön az irányítógyilkos Giants, akik majdnem mindenkit 16 pont alatt tartottak, aztán pedig két meccs idegenben, ahol nem muzsikál jól.

 

Donte Moncrief

 

Luck lezúzásával Moncrief reményei szertefoszlottak. Amennyire óvatosan várakoztam rá, annyira zuhant be az értéke, hiszen teljes mértékben TD-függő a ponthozatala, ami másodirányítónál nem jó jel.

 

Allen Robinson

 

Azt hiszed, hogy Robinson értékes az elmúlt három hete alapján? Na akkor mutatom a matekot. Denver: egyetlen elkapó jutott eddig 77 yard fölé. Vikings: senki nem jutott még 81 elkapott yard fölé. Texans: meccsenként 139 yardnyi elkapást engednek…összesen. Az egyenes kieséses playoffban egy rossz mozdulat, és a legerősebb csapatoknak is kampec. Szeretnéd Blake Bortles kezébe tenni a sorsod?

 

allen-robinson

 

Rishard Matthews

 

Mondtam már, hogy Mariota Stock Down?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!