Connect with us

Prémium cikkek

Ki lesz az első 25 millió dolláros irányító?

Nyolc név: Carr, Bortles, Bridgewater, Bradford, Stafford, Cousins, Brees és Kaepernick. Közülük kerül ki az első 25 millió dolláros irányító? Ha igen, ki lesz az?

 

Seattle Seahawks v Oakland Raiders

 

Egy átlagos top irányító fizetése manapság 21 és 22 millió dollár közé esik. Ennyit kap Big Ben, Eli Manning, Russell Wilson vagy Aaron Rodgers is. Persze vannak kiugró esetek, mint például Flacco vagy Luck, akik közel 25 millió dollárt tesznek zsebre, de ez emberi ostobaságnak és a fizetési sapka növekedésének köszönhető. 2018 után viszont egy csomó (a fenti nyolc) relatíve top irányító szerződése lejár, az QB-kkal pedig nem szokták húzni az időt. Ezért kapott már idén szerződést Luck és a többiek. Emiatt nyugodtan számíthatunk arra, hogy az idei szezon után tömegesen fognak érkezni a nagy QB szerződések és nem kizárt, hogy lesz köztük 25 millió dollár per éves is.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!