Connect with us

Hír

Pénteki hírcsokor

A liga négy legtöbb pontot szerző offense-éből három is az NFC South-ban van. A Falcons az első, a Saints a második, a Panthers pedig a negyedik. Csakhogy e mellé pont top5-ben vannak a legtöbb benyelt pontokat tekintve.

 

Az NFL Films egy új, 9 részes minisorozatra készül a Youtube-on (és a DayDreamen) a virtuális valóság segítségével, ahol bemutatják az NFL körüli életet a játékosok, edzők, front-office tagok, cheerleaderek és szurkolók szemszögéből. Az első rész Hálaadáskor lesz majd látható a videómegosztó oldalon, amiben az Eagles védőfala fog főszerepet kapni és megnézhetjük, hogyan készülnek egy adott héten a következő összecsapásra, illetve meccs közben is láthatunk majd exkluzív felvételeket.

 

A világ leginkább utált szakmája jelenleg Buccaneers RB-nek lenni. Az éjjeli meccs alkalmával ugyanis Antone Smith is megsérült, amivel ő lett a 4. futó a Bucs rosterén, aki megsérül a szezonban. Szegény Peyton Barber mit érezhet most?

 

A Dallas Cowboys 2010 óta 11 támadójátékost húzott a draftok első négy körében, közülük 9-en jelenleg is rosteren vannak, ez 82%-os aránynak felel meg. Senki más nem mutathat fel ilyen eredményes draftot támadóoldalon.

 

14884538_10153822066371431_1062484101552029436_o

 

Immáron hivatalosan is megerősítést nyertek az eddigi pletykák, miszerint Cody Kessler lesz a Browns kezdőirányítója, egyelőre csak a vasárnapi Cowboys elleni meccsen.

 

Julio Jones rendelkezik minden idők legtöbb elkapásával (465), ha a játékosok első 75 meccsét nézzük. A poén az, hogy Jones úgy az első, hogy még csak 74 meccsen játszott.

 

Aldon Smith, a Raiders védője elmondta, hogy két héten belül vissza fog térni. Az eltiltása november 17-én jár le, de ehhez az is kell, hogy Goodell visszaengedje, aminek céljából Smith kérvényt nyújtott be a komisszárnak.

 

Dan Quinn, a Falcons főedzője így dicsérte csapatát a tegnapi Buccaneers elleni győzelem után: “Ez már egy teljesen más csapat, mint tavaly. Más a hozzáállás, más az attitűd. Olyan kemények vagyunk, mint a szar.”

 

Az NFL játékosok 71%-a szerint legálissá kellene tenni a marihuánát, 61% szerint a ligában játszók kevesebb fájdalomcsillapítót (így például Toradolt) fogyasztanának, ha a kannabisz használata jogszerű lenne, derült ki az ESPN felméréséből, 226 játékost kérdeztek meg. 60%-uk aggódik a fájdalomcsillapítók hosszú távú káros hatásai miatt, 42% ismer olyan csapattársat, aki ezektől függőségben szenved.

 

Richard Sherman kifejtette a véleményét arról, hogy miért csökkent az NFL nézettsége, és még másról is.
“Azért csökkent a nézettség, mert az NFL nem élvezhető már. Más ligákban engedik, hogy a játékosok jól érezzék magukat, mert ez egy játék, nem politika. Itt a játékosoknak nincs megengedve, hogy szórakoztathassanak, nem mutathatják meg a személyiségüket, egyéniségüket. Mindent a kontrolljuk alatt akarnak tartani. Azt mondják, hogy a gyerekek számára példát kell mutatnunk, ezt tartják a legfontosabbnak. Egyetértek azzal, hogy fontos az, hogy példaképek legyünk, de ugyanakkor a Budweiser az NFL hivatalos szponzora. Szóval nagy képmutatás az egész.
Goodell nem végzi jól a munkáját, ezzel a legtöbb játékos egyetért, szóval ezt kimondani olyan mint a döglött lóba belerúgni. De mégis sokan mondták nekem, hogy ők nem mernék kritizálni a komisszárt, de megdicsérnek, ha én megteszem. Hogy a játékosok egészségét, biztonságát akarják garantálni a szabályváltoztatásokkal? Nem, ezt nem veszem be. Ez csak a látszat, nem érdekli őket a testi épségünk. Legfeljebb csak az érdekli őket, hogy az évi $20 milliót kereső irányítók ne sérüljenek le egész évre.”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!