Connect with us

Hír

Sérülésjelentések minden meccsről

Steelers@Ravens

 

A Steelersnél nincs komolyabb hiányzó, Big Benék kérdéses besorolást kaptak. A Ravensnél viszont továbbra sincs LB Elvis Dumervil, nem fog játszani TE Crockett Gillmore és jó eséllyel  CB Shareece Wright sem.

 

Cowboys@Browns

 

A Cowboysnál S Barry Church, CB Morris Claiborne és Tony Romo biztosan nem lép pályára, míg a Brownsnél nincs nagy nevű biztos hiányzó.

 

 

Jaguars@Chiefs

 

A Jaguarsnál ritka jó egészségnek örvend mindenki, a Chiefs viszont QB Alex Smith és RB Spencer Ware nélkül kénytelen pályára lépni.

 

Jets@Dolphins

 

A Jets legnagyobb hiányzója a kezdő center, Nick Mangold lesz, míg az idei első körös LB Darron Lee kétséges. A Dolphins  TE Jordan Cameront és CB Xavien Howardot fogja nélkülözni.

 

Lions@Vikings

 

A Lionsnál csak a szokásos, LB DeAndre Levy nem fog pályára lépni, mindenki más kérdéses. A Vikingsnál G Alex Boone, DT Sharrif Floyd, LB Eric Kendricks biztos, hogy kihagyja a mérkőzést.

 

Eagles@Giants

 

Az Eaglesnél G allen Barbre lesz a legnagyobb hiányzó, a Giants pedig a rendelkezésre álló legerősebb keretével léphet pályára.

 

Panthers@Rams

 

A Panthernél mindenki egészséges, bár Luke Kuechly állapota annyira nem biztató. A Ramsnél is mindenki hadra fogható.

 

Saints@49ers

 

A Saints teljes erőbedobással utazhat San Franciscoba, LB Dannell Ellerbe és LB James Laurinaitis nem nagyon fognak hiányozni. A 49ersnél LB Aaron Lynch és CB Rashad Robinson biztos, hogy nem lép pályára, RB Carlos Hyde pedig game-time decision lesz.

 

Colts@Packers

 

A Coltsnál S Mike Adams, DE Kendall Langford, G Jack Mewhort és T Joe Reitz kihagyja a Packers elleni meccset. A másik oldalról C J.C. Tretter, TE Jared Cook, CB Damarious Randall és RB James Stark nem fog beöltözni.

 

Titans@Chargers

 

Titansnek csak G Quinton Spaint kell nélkülöznie, míg a Chargersnél LB Jatavis Brown, TE Hunter Henry és LB Denzel Perryman nem fog pályára lépni.

 

Broncos@Raiders

 

CB Aqib Talibfog csak a Broncostól hiányozni, míg a Raidersnél a kezdők jól vannak.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!