Connect with us

Hír

Tom Brady beérte Manninget – a hét díjazottjai

Ismét kiosztották a hét legjobbjainak járó elismerést, nézzük is őket:

 

A legjobb támadó Tom Brady lett az AFC-ben.  280 yardot és 4 TD-t passzolt a 49ers ellen, de csak mert nem igazán kellett megizzadnia. Jelenleg 123,3-as passer ratingje van a szezonra nézve, ami ha így marad, minden idők legjobbja lesz. Ráadásul ez volt a 27 kitüntetése, amivel holtversenyben első Peyton Manninggel.

 

bal-tom-brady-says-trick-plays-are-a-part-of-football-emphasizes-respect-for-harbaugh-ravens-20150112

 

A legjobb védő Stephon Tuitt lett az AFC-ben. A Steelers védőfalembere 6 tackle-t és 2,5 sacket jegyzett a Browns ellen. 2013 óta ő az első Steelers védő, aki ilyen elismerést kap.

 

Az AFC legjobb speciális egység játékosa Dan Carpenter lett, aki három mezőnygólt vágott a Bengalsnak, amiből az egyik 54 yardos lett. Ez már a 14 sikeres 50+ yardos rúgása, ezzel pedig a Bills minden idők legjobbja ebben a kategóriában.

 

Az NFC legjobb támadója nem meglepő módon Kirk Cousins. Parádésan játszott a Packers ellen, 70 százalakban voltak pontosak a labdái, 375 yard, 3 TD és 145,8-as passer ratingje lett a meccs után.

 

A legjobb védő az NFC-ben a viking Xavier Rhodes lett a maga 100 yardos INT return TD-jével a Cardinals ellen.

 

A legjobb speciális egység játékos pedig nem más, mint a második körben draftolt Roberto Aguayo lett. A Bucs rúgója meglepő módon pont azon a héten nem hibázott, amelyen megdőlt a legtöbb kihagyott extrapont rekordja: 4/4 a mezőnygól és 1/1 az extrapont aránya, miatta győzött a Bucs.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!