Connect with us

Hír

18 millió ment IR-re a Jaguarsnál

A Jacksonville Jaguars sérült-listára tette DE Jared Odricket és TE Julius Thomast. Ezzel a labda mindkét oldaláról egy-egy kezdőjét veszítette a csapat.

 

julius-thomas-jaguars

 

Nem nagyon jöttek be a Jaguars nagy bevásárlásai eddig (vagy csak Gus Bradley mester ennyire pocsék). Az öt évre 46 millió dollárért szerződtetett Julius Thomas idén már csak kilenc meccsen bírta, ezeken 281 yard és négy TD jött össze. Nem ezt várná el az ember egy játékostól, aki a negyedik legjobban fizetett a posztján. Bár, meglepődni sincs mit, hisz már a Broncosnál is többen panaszkodtak rá, hogy 90 százalékos állapotban sem volt hajlandó játszani.

 

Jared Odrick mondjuk nem volt rossz, legalábbis futás ellen teljesen vállalható volt, még ha pass rushban semmit sem mutatott. Ő a nyolcadik legjobban fizetett játékos a posztján és évi 8,5 millió dollárt keres. Így durván 18 millió dollár ment a sérült-listára egy nap alatt és az egészben az a legrosszabb, hogy nem is olyan nagy veszteség ez a Jaguarsnak. Legalábbis, ami a csapat teljesítményét illeti.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!