Connect with us

Hír

Megígérem nektek, hogy rendbe hozunk mindent

 

Tegnapi vereségével a Rams amúgy is pocsék 2016-os szezonjába még egyet sikerült belerúgni. Jared Goff amióta kezdő, még nem nyertek mérkőzést, és sikerül a szinte minden kulcsjátékosát nélkülöző 1/2-es 49erstől is kikapniuk. Goff azonban ígéretet tett a szurkolóknak a mérkőzés után, hogy idővel minden jobb lesz.

 

goff

 

„Az összes szurkolónknak, és mindenkinek, aki kilátogatott a meccsre: tudjuk, hogy most nem vagyunk a topon, és azt is tudjuk, hogy ti többet vártatok tőlünk. Nagyon nehéz megszólalni, annyi öröm és elvárás után csalódást okoztunk. De megígérem nektek, rendbe hozzuk! Minden, ami most bennem kavarog a teljesítményünkkel kapcsolatban, rendbe hozzuk!” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a fiatal 1/1-es.

 

A 22-21-es vereség alkalmával Goffnak mindössze 90 passzolt yard jött össze, és a passzai több mint fele pontatlan volt. Nincs körülötte ideális csapat, de egyelőre messze nem azt a benyomást kelti, hogy ő egy NFL-kész játékos, ahogy azt a draft előtt írták róla. Jövőre új vezetőedző lesz Los Angelesben, és Goff egyelőre nem igazolja, hogy neki kéne lennie a franchise irányítójának, így a saját érdekében nem árt, ha betartja az ígéretét.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!