Connect with us

Hír

27 millió ok arra, hogy Tyrod Taylor padozzon

A Buffalo Bills még korábban megegyezett Tyrod Taylorral egy öt éves szerződéshosszabbításról, ami 90 millió dollárt ér. Ha ehhez hozzá vesszük a bónuszokat és a 2016-os fizetését, akkor egy hat éves, 106 millió dolláros szerződésről beszélhetünk. A Bills vezetői azonban nem csináltak elhamarkodott ostobaságot, helyette összerakták a liga egyik legjobb QB-szerződését, és most 27,5 milliónyi okuk van arra, hogy Tyalort padoztassák.

 

espnapi_r112994_576x324_16-9_wmain

 

Taylor 2016-os alapfizetése teljes egészében garantált (2,6 millió), ezen kívül kapott még 3,4 millió dollárnyi aláírási pénzt, valamint 3,5 millió dollár roster bónuszt. Ha a Bills úgy dönt, hogy Taylor nem kell nekik, akkor az idei szezon után simán elküldhetik és csak 2,7 millió dollárnyi halott pénz marad utána. Tehát az irányító abból a 90 millióból semmit nem fog látni. És mivel nincsenek vele megelégedve, ezért ez egy eléggé valószínű forgatókönyv, viszont ehhez le kell ültetni a padra.

 

Taylornak ugyanis van egy sérülés esetére garantált 27,5 millió dollárja. Ezt a pénzt akkor kapja meg, ha 1) a csapatnál kezdi meg a következő szezont; 2) ha megsérül és nem megy át a fizikai felmérőn márciusban. Tehát, ha Taylornak eltöri valaki most a Browns meccsen a lábát, akkor bizony a Bills kénytelen kifizetni neki 27,5 millió dollárt, akár elküldik, akár nem.

 

Ugyanez volt egyébként Colin Kaepernick-kel is, mielőtt belement, hogy lemond a kvázi egészségügyi biztosításáról, csak hogy játszhasson az új szerződéséért. Persze a Bills hivatalosan még nem engedte el az idei évet, viszont az idén 13 meccsen 13 TD-t és hat interceptiont dobó irányító nem nagyon szolgálta meg a pénzét, és közel sem biztos, hogy kockáztatják azt a 27,5 milliót.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!