Connect with us

Összefoglaló

A béna, a bénább, a legbénább és a Titans

12 meccset játszottak most szombaton, abból jön most az első harmad. Megtudtuk, hogy a Chokers nagyobb, mint a Browns, nincs meg Cutler utódja, a Jets a liga legreménytelenebb csapata, a Titans rájátszás álmai pedig már 10 előtt eldőltek.

 

Chargers@Browns 17-20 – A Chokers megint lecsapott, avagy a clevelandi karácsonyi csoda

 

A Browns játékosok, szurkolók nem akartak mást, csak egy győzelmet, ezt pedig a liga legszerencsétlenebb csapatától meg is kapták. Halkan megjegyzem, a Browns sokkal lelkesebben és szerethetőbben, mit ne mondjak, jobban játszott. Robert Griffin egész jól irányított, kár, hogy agyrázkódást szenvedett, de a védelem, és különösen a speciális egység odatette magát, a futó Isaiah Crowell pedig a meccs embere, hisz két TD-t is szerzett. Győzelmével továbbra is a Lions az egyetlen 0-16-os csapat a történelemben.

 

AP CHARGERS BROWNS FOOTBALL S FBN USA OH

 

Ami a Chargerst illeti, három dolgot kell kiemelni: 1. Philip Riversnek hatalmas szíve van, ha a csapat többsége csak feleannyira adna bele apait-anyait, akkor sokkal sikeresebb lenne a franchise. 2. Joey Bosa a draft egyik legnagyobb fogása, imádom nézni a játékát. 3. Ha eddig valaki is kételkedett volna abba, hogy Mike McCoy főedzőt, hát most mérget vehet rá: a nyeretlen 1/1-es csapattól nem lehet kikapni, igazság szerint már most ki kellene vágni.

 

Redskins@Bears 41-21 – Kirk kapitány küzd a százasért, avagy nincs meg Cutler utódja

 

A Redskins viszonylag simán nyomta le a Chicago Bearst, ami sem a Lions elleni viszonylag korrekt védelmét, sem a Packers elleni viszonylag korrekt offense-ét nem tudta hozni. Matt Barkley Jay Cutler nyomdokaiba lépett és öt interceptiont dobott, ezzel megpecsételve a csapata sorsát. Egyedül a 119 yardot futó Jordan Howardnak lehet örülni, talán a legjobban teljesítő újonc futó idén.

 

A Washington ezzel a győzelmével életben tartja a rájátszás reményeit, ami azt jelenti, hogy Kirk Cousins dörzsölheti a markát. Ez a csapat miatta tart ott, ahol, nem mondom, hogy elit, de abszolút franchise irányító 270 passzolt yard mellé egy passzolt és két futott TD jött össze, vezére az egységnek. Ráadásul a Garcon-Jackson elkapóduó is most van a csúcsra járatva, nem mondanám, hogy az időközben rájátszásba jutó Giants lenne jövő héten a favorit. Ja, és Josh Norman két picket vállalt és remekül játszott.

 

Jets@Patriots 3-41 – Te jó ég, milyen szánalmas ez a Jets, avagy Brady tönkre tette a fantasyt

 

Ez volt a forduló legrosszabb meccse. A Jets irányítói együttesen nem értek el 20-as passer ratinget, egy fikarcnyi esélyük nem volt, ahogy az egész csapatnak kedve vagy bárminemű célja. A Bears, a 49ers, a Browns szívvel-lélekkel tud küzdeni és hajtani, ellenben a Jets búvalbaszott, csalódott emberek gyülekezete. Ryan Fitzpatricknek vége, és szerintem vele együtt a teljesen enervált, az oldalvonal mellett gyámoltalannak tűnő Todd Bowles mesternek is.

 

jets_patriots_football_35411

 

A Pats részéről semmi különös, lenyomtak egy edzőmeccset. Amiben az volt a legszörnyűbb, hogy Tom Brady három passzolt TD után lement pihenni, így a fantasy számláló megállt 22 pontnál, ami a döntőmbe került. Helyette LeGarrette Blount ásta alá a Patriotsos karrierjét, mert a 17 TD-s szezonja után annyit fog kérni, amennyit Bill Belichick hat év alatt sem adna oda neki (most egy millát keres). Apropó BB, megvan a 200. alapszakasz győzelme a csapattal.

 

Titans@Jaguars 17-38 – Vége az álmoknak, avagy Gus Bradley nélkül tényleg jó lehet ez a Jax

 

A Titans valamit csúnyán benézett, vagy egyszerűen a Bradley nélkül felszabadultan játszó Jaguarsból jött elő a tehetség, de nem a Titans mutatta olyan csapat képét, amelyik egymás után legyőzte a Broncost és a Chiefst is. A futójáték nem működött, Marcus Mariota nem találta az elkapóit, majd meg is sérült, vélhetőleg annyi is az idényének. Ami kár, mert a csoport legszerethetőbb csapatává nőtte ki magát a Titans.

 

Ami a Jaguarst illeti, ez a keret végtelenül tehetséges. Egy jobb edző ebből az alapanyagból első évben rájátszáscsapatot tudna összerakni. Jalen Ramsey egy állat újonc évében, a meccsen pick sixe is volt, Dante Fowler is jól játszott, ahogy Blake Bortles is élesben vette elő a garbage time formáját. Jó meccs volt, és ismét él a remény, hogy végre lehet valami a Jaxből.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!