Connect with us

Hír

A Browns és a Titans is jól járt a top pickek elcserélésével

Na jó, ez így nem igaz. A Titans jól járt azzal, hogy elcserélte az 1/1-et a Ramsnek, mert nemcsak, hogy szerzett egy valag picket, még be is húzta az idei class legjobban teljesítő támadófalemberét és parádés OLine-t raktak össze. Nem mellesleg pedig van egy szimpatikus, jól játszó old school csapatuk, ami esélyes a csoportgyőzelemre és a rájátszásra. Ráadásul, mivel a Ramsszel cseréltek, ha most érne véget a szezon, akkor az övék lenne az 1/5-ös pick is. Ami azért nem rossz, de top10-ből úgy sem fognak kiszorulni, tehát tovább építhetik az amúgy is ígéretes csapatukat.

 

stafford-cp121116

 

A Browns ennyire azért nem járt jól, sőt, semennyire sem. Persze igaz, hogy jelen állás szerint az övék az Eagles 1/10-ese, ezzel ott vannak, ahol a part szakad. Elszalasztották Carson Wentzet, nyeretlenek idén, és övék az 1/1-es pick. Persze ez akár jónak is felfogható, hisz két top10-es pickjük is lehet, de lássuk be, a Browns az a csapat, aki eddig ezzel nem tudott élni. Ki tudja, talán majd idén kivételesen a jó irányba mozdulnak el.

 

Egyébként az 1/2-es jelen állás szerint a 49ersé lenne, az 1/3-as a Jaguarsé (ez már a sokadik top5 pickjük, mégsem haladnak sehova), az 1/4 pedig a  Bearsé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!