Connect with us

Hír

Floyd a Patriotsban!

Kezdjük az elején: a Cardinals IR-re tette linebacker Deone Bucannont, safety Tyvon Branch-et és right tackle Ulrick Johnt. Veszteség, de nincs mit tenni, fölösleges az egészségüket kockáztatni, amikor már úgy is elment a szezon. Az elkapó Michael Floyd viszont nem volt sérült, hanem befolyásolt állapotban való vezetés miatt letartóztatták, Bruce Arians mester pedig példát statuált és kivágta a 27 éves játékost. Pedig amúgy is lejárt volna a szerződése, viszont így szabad a vásár, bárki elviheti. Update: A Patriots el is vitte!

 

hi-res-e55f8ceff2e55c1cccd701fc24699479_crop_north

 

Persze Floyd helyzetét nem könnyíti, hogy a liga vélhetően ad majd neki egy két meccses eltiltást, de ezt jó eséllyel csak a jövő szezonra kapja meg, így idén a rájátszásban, vagy akár egy rájátszásért küzdő csapatban nagyon sok hasznot hajthat. Mert bár idén pocsék az egész Cardinals támadósorral együtt (kivéve David Johnson), azért az utóbbi négy évben 800 yardokat és öt TD-ket átlagolt, illetve volt már 1000+ yardos szezonja is a 2012-es draft 1/13-asának. Tehát nem egy rossz elkapó ő, biztos van olyan csapat, aki beruházna rá.

 

Ott van például a Gronkowskit és Amendolát vesztett Patriots, vagy az elkapó hiánnyal küzdő Chiefs, de Sanu és Julio Jones kisebb sérülése miatt a Falcons is opció lehet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!