Connect with us

Hír

A hét játékosai

Ismét kiosztották a hét legjobb teljesítményei után járó kis mini elismeréseket. Van, akinek lassan bérelt helye lesz itt.

 

Az AFC legjobb támadója Andrew Luck lett. Igaz, a Jets nem épp egy nagy falat, de a 78,6 százalékos passzpontosság, 278 yard, négy TD és 147-es passer rating azért elég impozáns még így is.

 

Andrew Luck

 

A hét legjobb AFC-s védője ki más, ha nem Eric Berry lenne, aki egymaga 8 pontot szerzett a csapatának. Egyrészt csinált egy pick sixet, majd a mérkőzés végén visszahordta Matt Ryan kétpontos kísérletét. Így ahelyett, hogy három pontosra nőtt volna a Falcons előnye, egy pontos hátrányba kerültek. Egyszerűen zseniális idén Berry, jövőre pedig FA-lesz, vastagon meg lesz fizetnve.

 

Stephen Gostkowski lett az AFC legjobb speciális egység játékosa. Négy mezőnygólt és két extrát is berúgott a Rams ellen, hibátlan meccset  hozott.

 

Az NFC legjobb támadója David Johnson lett. A Redskins ellen 175 total yardot és 2 TD-t szerzett, mint mindig, most is csapata legjobbja volt. Csak csendesen jegyezzük meg, hogy eddig 1005 futott és 704 elkapott yardot szerzett, 11 futott és négy elkapott TD-vel Tehát 1709 total yard és 15 total TD került a neve mellé. Simán esélyes lenne az MVP címre, ha épp egy győztes csapatban játszana.

 

Az NFC legjobb védője a héten Akiem Hicks lett. A Bears defensive endje 10 tackle-t, két sacket és egy kiharcolt fumble-t szerzett a 49ers elleni megnyert mérkőzésen.

 

A legjobb ST játékos pedig ismételten Matt Prater lett. A Lions rúgója öt mezőnygólt értékesített, valamint egy extát, ezzel csapat támadópontjainak több mint a felét ő vállalta. Az utóbbi négy héten háromszor is ő lett az NFC legjobb speciális egység játékosa, illetve a legendás Barry Sanders óta ő az első Lions játékos, akinek egy szezonban háromszor is összejött a hét legjobbja elismerés.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!