Connect with us

Hír

A hét játékosai

 

A 16. hét legjobbjai:

 

AFC

 

A legjobb speciális egység játékosa a Browns defensive tackle Jamie Meder lett, aki blokkolt egy mezőnygólt a Chargers ellen, ezzel nagyban hozzájárulva a Browns szezonbeli első győzelméhez.

 

usatsi_9469917_1473177450557_5943453_ver1-0

 

Természetesen Jay Ajayi lett a hét támadója, aki 206 futott yardot szerzett a Bills ellen (idén egyébként a Bills ellen egyszer már futott 200+ yardot, összesen pedig idén ez a harmadik ilyen meccse). Egyébként ez volt a harmadik hét támadója díja, amire legutóbb Miami játékos 1984-ben volt képes Dan Marino jóvoltából.

 

A Jaguars rookie cornerback Jalen Ramsey lett a hét védője, miután visszavitt egy interceptiont TD-re a Titans ellen. Ő lett az első Jaguars rookie, akit valaha hét játékosának választottak.

 

NFC

 

A legjobb támadó nyilván Aaron Rodgers lett, aki 347 yardot passzolt, valamint öt total TD-t szerzett a Vikings védelem ellen, pedig nem is fejezte be a mérkőzést.

 

Matt Bryant, a Falcons rúgója lett az legjobb speciális egység játékos. Öt rúgásából négy volt jó a Panthers ellen, köztük egy 48, 50 és 51 yardossal.

 

A legjobb védő a Giants verő Eagles safety Malcolm Jenkins lett, aki két INT-t szerzett Eli Manningtől, amiből az egyiket ráadásul TD-re is visszahordott.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!