Connect with us

Hír

A hóangyalokért nem, minden másért járt a büntetés

A liga ismét kiosztotta a heti büntetéseket, így közvetve a  következő játékosok jótékonykodtak:

 

Dorial Green-Beckham 6 076 dollárt fog fizetni, mert a Kanye West cipőt viselt, minden nemű alapítványi kapcsolat nélkül. Sőt, azt mondta, hogy a The Yeezy Foundationnek gyűjtött, ami természetesen nem létezik. Az ilyen esetekben döbben rá az ember, hogy igenis kellenek a szigorú NFL-es öltözködési szabályok, mert van egy csomó végtelenül idióta játékos, akik egy nemes és jó célú kezdeményezést is simán tönkretesznek a baromságaikkal.

 

Odell Beckham Jr. 12 154 dollárnyi büntetést kapott, mert csúnyán beszélt a bíróval.

 

A Cowboysos defensive lineman Cedric Thornton nem kapott büntetést azért, mert fejbe verte a Vikings quarterback Sam Bradfordot. Igaz, a meccs során zászlót sem kapott a megmozdulása.

 

Sem 49ers cornerback Rashard Robinson sem a Packers receiver Randall Cobb nem kapott büntetést a hóangyalcsinálásért. Igaz, Robinson kapott érte zászlót és a hivatalos szabályok szerint mindkét eset tiltott ünneplésnek számít.

 

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f306591%2f3b450c8f96264728ad7e6fec088701e6

 

A Jets offensive tackle Breno Giacomini és cornerback Buster Skrine egyaránt 9 115 dollárra lettek megbüntetveszükségtelen durvaság miatt. Továbbá Sheldon Richardson is kapott egy csekket egy late hit miatt, amit Andrew Luck ellen követett el.

 

Igaz, nem pénzbüntetés és nem jótékonyságra megy, de a Browns újonc wide receivere, Jordan Payton négy meccses eltiltást kapott tiltott szerek használata miatt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!