Connect with us

Hír

A Lions kivágta Brandon Pettigrew-t

Bár az utóbbi időben arról szóltak a hírek, hogy Pettigrew akár már lassan pályára is léphet, úgy tűnik, mégsem haladt olyan jól a rehabilitációja. Vagy csak egyszerűen nem látták már a potenciált benne. Így vagy úgy, a Lions megköszönte neki az eddigi munkáját és elküldte.

 

DETROIT, MI - DECEMBER 02: Brandon Pettigrew #87 of the Detroit Lions leaps over the tackle attempt of Joel Lefeged #35 of the Indianapolis Colts at Ford Field on December 2, 2012 in Detroit, Michigan. (Photo by Dave Reginek/Getty Images)

 

Pettigrew a 2009-es draft első körében került a Lionshöz, és bár soha nem volt elit, 2010-ben és 2011-ben úgy tűnt, hogy egy pofás kis játékos lehet belőle. Ez idő alatt ugyanis minden meccsen kezdett, 154 elkapása, 1499 yardja és kilenc TD-je volt, ráadásul futáshoz is remekül blokkolt. Aztán eltört benne valami, a csapat egyik legutáltabb játékosa lett a sok dropja és megmagyarázhatatlan megmozdulása miatt, konkrétan meccsek mentek el rajta.

 

2014-ben már csak 10 elkapása volt, pedig 14 meccsen játszott, kizárólag blokkolásra használták az elképesztően atletikus, de nyilván fejben nem oké tight endet. Tavaly aztán összeszedett egy ACL sérülést, amiből idénre sem bírt felgyógyulni, a Lions pedig inkább kivágta. Ezzel a csapat 4,3 millió dollárt spórolt jövőre.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!