Connect with us

Hír

A majdnem nem elég

Ziggy Ansah a Lions védelmének egyik alapköve, egyik legtehetségesebb játékosa. Tavaly 14,5 sack-kel a legtöbbet szerezte az NFC-ben és a harmadik legtöbbet a ligában. Három éves karrierje során pedig 30-nál tartott a szezon előtt. Idén azonban még nincs neki egy sem.

 

NFL: Detroit Lions at New Orleans Saints

 

Ansah a 2016-os szezonban még nem nagyon volt egészséges, bokasérülése miatt három meccset is ki kellett hagynia. Persze a jelenléte meglátszik a pályán, rengeteg nyomást generál, a Vikings ellen pedig egy strip sack is összejött, igaz, azt végül incomplete passznak nyilvánítottak. Ansah szerint viszont a majdnem az nem elég, hisz a hozzá hasonló játékosokat a sackek alapján ítélik meg. És bár a bokája nincs teljesen rendben, ez még nem mentség arra, hogyan játszik.

 

A Lions a Saintshez látogat vasárnap, ahol Drew Brees-zel néznek farkasszemet, aki előtt mellesleg egy igencsak jó támadófal van. Szép lenne, ha Ansah pont ellene szerezné meg az első zsákolásait, nem mellesleg azért, mert lassan tényleg ideje lenne produkálnia magát, hisz jövőre már az 5. éves opciójával fog játszani és minden bizonnyal szeretne magának előbb utóbb egy nagyobb szerződést is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!